Alacsony büdzséből (1 mFt) valami értelmes autó?
Tágasabb, szellősebb autóra gondolok itt, és benzinesre, ami nem túl régi még azért. Magasabb üléspozíció elöl-hátul (tehát Audi A2, Hyundai Matrix, Daihatsu Sirion féle forma és beltér) és megbízhatóság ami szempont. Kb. ezt a hármat is találtam ami alternatíva lehetne, de kevés van belőlük, amik vannak se a legjobbak... Nagyon az alja mind, hiába a kínálat tetejéről szemezek (kínálat... az a 10+ db).
Wagon R-t biztos hogy nem veszünk, tehát az kilőve, vasaló Swift meg minden csak nem tágas, terepjáró forma meg nem kell, felesleges (Ignis).
Toyota Yaris Verso esetleg. Annak mind a 3 motorja megbízható. Jó a kilátás belőle. Az, hogy szép, vitatható természetesen, de az szubjektív. Gondolom nem hobbiautót keresel, hanem egy funkcionális eszközt, ami elvisz A-ból B-be.
A felsorolt 3 közül az A2 jön be nekem a legjobban. Van benne pár érdekes megoldás. Nem is értem miért nem lett népszerű. Talán az ára miatt. De konkurens A-mercinél fényévekkel jobb.
1,4 PD-TDI-t vennék belőle.
Ennyi pénzért pedig Wagon R-t lehetne venni, jó állapotút.
Minden másra, ennyiért nagyon hamar le fognak csapni, ha tényleg jó állapotú… Szóval bújd a hirdetéseket, a kiemelteket lehetőleg offold.
Fiat Idea, Lancia Musa
Peugeot 1007
De ennyiért kapni Dacia Logan MCV-ket is a legelső fajtából, az messze a legjobban megfelelő a kívánalmaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!