Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alacsony büdzséből (1 mFt)...

Alacsony büdzséből (1 mFt) valami értelmes autó?

Figyelt kérdés

Tágasabb, szellősebb autóra gondolok itt, és benzinesre, ami nem túl régi még azért. Magasabb üléspozíció elöl-hátul (tehát Audi A2, Hyundai Matrix, Daihatsu Sirion féle forma és beltér) és megbízhatóság ami szempont. Kb. ezt a hármat is találtam ami alternatíva lehetne, de kevés van belőlük, amik vannak se a legjobbak... Nagyon az alja mind, hiába a kínálat tetejéről szemezek (kínálat... az a 10+ db).

Wagon R-t biztos hogy nem veszünk, tehát az kilőve, vasaló Swift meg minden csak nem tágas, terepjáró forma meg nem kell, felesleges (Ignis).

2022. jún. 15. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Toyota Yaris Verso esetleg. Annak mind a 3 motorja megbízható. Jó a kilátás belőle. Az, hogy szép, vitatható természetesen, de az szubjektív. Gondolom nem hobbiautót keresel, hanem egy funkcionális eszközt, ami elvisz A-ból B-be.

A felsorolt 3 közül az A2 jön be nekem a legjobban. Van benne pár érdekes megoldás. Nem is értem miért nem lett népszerű. Talán az ára miatt. De konkurens A-mercinél fényévekkel jobb.

1,4 PD-TDI-t vennék belőle.

2022. jún. 15. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ford Fusion?
2022. jún. 15. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért pedig Wagon R-t lehetne venni, jó állapotút.

Minden másra, ennyiért nagyon hamar le fognak csapni, ha tényleg jó állapotú… Szóval bújd a hirdetéseket, a kiemelteket lehetőleg offold.

2022. jún. 15. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
#1 Az Audi A2-re ugyan - elvileg - lehet tenni vonóhorgot pl. csak sokat nem érek vele mert alig húzhat valami súlyt. Bár kerékpár szállítónak még jó lehet.
2022. jún. 15. 12:11
 5/6 Japán Gulyás ***** válasza:
52%

Fiat Idea, Lancia Musa

Peugeot 1007

De ennyiért kapni Dacia Logan MCV-ket is a legelső fajtából, az messze a legjobban megfelelő a kívánalmaidnak.

2022. jún. 15. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Fiat Idea-t és a Musa-t szidják mint a bokrot, na de van alapja? Nekem amúgy bejön mind a kettő és nézegettem is már őket (csak a kérdésembe nem írtam bele) van néhány eladó belőle, élőben is láttam már kettőt-hármat. Talán lehetne arányosabban szélesebb valamivel, de amúgy jó kis kocsinak tűnik.
2022. jún. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!