Én keresek rosszul vagy értelmes normális 2010 utáni autót nem kapni 2.1-2.3 millió alatt?
És normális alatt nem a Lada Grantára, meg az ex-taxi kombikra, meg törpeautókra gondolok...
Csak az érdekelne hogy reális-e manapság ez az ár értük, számoltam, 6 éve is ennyibe kerültek a fizetéshez képest végülis.
12-13 éves autóért több mint két milliót ki kell adni, ez 10-12 havi fizetésem kb., nem tűnik soknak, de mégis az.
A használt autók árait is felhúzta az autóhiány.
Az autógyártás már évekkel ezelőtt a dízelbotránnyal kapott egy ütést, a covid miatti kiesés pedig ráerősített, a német kereskedőknél is alig van eladó autó.
Az se mindegy, hogy mit szeretnél venni, egy 20 millióért vásárolt autó ára 10-12 évesen sem fog a tizedére vissza esni, ha az nem roncs.
#3 Milyen autótok van ha megkérdezhetem? Csak kíváncsiságból.
Én amúgy egy sokak által lenézett Hondát néztem ki, és próbálom hasonlítani, arányosítani hogy megérheti-e az árát vagy sem.
Csendes, automata váltós hibrid. Elvileg problémamentes, nagyon sokan használják megelégedéssel, itthon nem nagyon ismert, illetve ha ismerik is, kapásból lenézik, lesz@rozzák.
Ez a mérvadó nekem jelenleg, ehhez képest egy sima szívó-benzin fapados Mitsubishi Space-Star 1.0 vagy 1.2 nekem igencsak rossz ár-érték arányú, hiába fiatalabb. Vagy akár csak egy 300 ezret futott fehér akármilyen dízel.
Most egy kicsit elszálltak a használtautó árak, az biztos.
Illetve rosszul is keresel.
Insightra gondolsz? - az pedig elég jó.
:) #8 igen arra
A rosszul keresést úgy értettem, hogy a hahun nem jól keresem az autókat... bár végig szoktam nézni többszáz találatos listákat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!