Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én keresek rosszul vagy...

Én keresek rosszul vagy értelmes normális 2010 utáni autót nem kapni 2.1-2.3 millió alatt?

Figyelt kérdés

És normális alatt nem a Lada Grantára, meg az ex-taxi kombikra, meg törpeautókra gondolok...

Csak az érdekelne hogy reális-e manapság ez az ár értük, számoltam, 6 éve is ennyibe kerültek a fizetéshez képest végülis.

12-13 éves autóért több mint két milliót ki kell adni, ez 10-12 havi fizetésem kb., nem tűnik soknak, de mégis az.

2022. febr. 28. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Hát mit mondjak, ez van, normális autót venni most nem olcsó, bár régen sem volt az.
2022. febr. 28. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:

A használt autók árait is felhúzta az autóhiány.

Az autógyártás már évekkel ezelőtt a dízelbotránnyal kapott egy ütést, a covid miatti kiesés pedig ráerősített, a német kereskedőknél is alig van eladó autó.

Az se mindegy, hogy mit szeretnél venni, egy 20 millióért vásárolt autó ára 10-12 évesen sem fog a tizedére vissza esni, ha az nem roncs.

2022. febr. 28. 11:58
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Párom autója is 2010 év végi, családi autó. Sok extrával . 2,5 millió alatt biztos nem adnám el.
2022. febr. 28. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
fél milliót még tegyél hozzá és már lesz sok lehetőséged
2022. febr. 28. 12:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Erre a többiek nem reagáltak: ha tényleg 10-12 havi fizud ez, akkor nagyon rosszul keresel, igen.
2022. febr. 28. 12:12
 6/16 A kérdező kommentje:

#3 Milyen autótok van ha megkérdezhetem? Csak kíváncsiságból.

Én amúgy egy sokak által lenézett Hondát néztem ki, és próbálom hasonlítani, arányosítani hogy megérheti-e az árát vagy sem.

Csendes, automata váltós hibrid. Elvileg problémamentes, nagyon sokan használják megelégedéssel, itthon nem nagyon ismert, illetve ha ismerik is, kapásból lenézik, lesz@rozzák.

Ez a mérvadó nekem jelenleg, ehhez képest egy sima szívó-benzin fapados Mitsubishi Space-Star 1.0 vagy 1.2 nekem igencsak rossz ár-érték arányú, hiába fiatalabb. Vagy akár csak egy 300 ezret futott fehér akármilyen dízel.

2022. febr. 28. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
De lehet kapni. Csak nem kell ragaszkodni egy márkához. Pl. a Honda drágább, mint az Opel. 1.2-es benzines normálméretű (nem mini) autókból lehet azért válogatni rendesen.
2022. febr. 28. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Most egy kicsit elszálltak a használtautó árak, az biztos.

Illetve rosszul is keresel.

Insightra gondolsz? - az pedig elég jó.

2022. febr. 28. 12:28
 9/16 A kérdező kommentje:

:) #8 igen arra

A rosszul keresést úgy értettem, hogy a hahun nem jól keresem az autókat... bár végig szoktam nézni többszáz találatos listákat...

2022. febr. 28. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Mi meg úgy értettük, hogy nagyon kevés a fizud sajnos.
2022. febr. 28. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!