Én keresek rosszul vagy értelmes normális 2010 utáni autót nem kapni 2.1-2.3 millió alatt?
És normális alatt nem a Lada Grantára, meg az ex-taxi kombikra, meg törpeautókra gondolok...
Csak az érdekelne hogy reális-e manapság ez az ár értük, számoltam, 6 éve is ennyibe kerültek a fizetéshez képest végülis.
12-13 éves autóért több mint két milliót ki kell adni, ez 10-12 havi fizetésem kb., nem tűnik soknak, de mégis az.
Nem figyelem az otthoni árakat és nem tudom mit kapni 2 millió környékén, de mindenhol felmentek az árak. Nincs elég új autó, a használtak fogynak (baleset, rozsda, stb). A kínálat alcsony de a kereslet magas, emiatt felmentek az árak. Tavaly tavasszal vettünk asszonynak egy autót £6200-ért, most £8000 környékén vannak a hasonlóak, ez most 11 éves.
Civic vagy Insight? Nem rosszak egyáltalán, de a Toyota hybridek (Prius, Auris, CT) rendszere gazdaságosabb, több példány rohangál belőlük és több a szaki aki ért hozzájuk. Ettől függetlenül nem gondoltam rossz választásnak a Hondákat sem, úgyhogy van egy CRZ-m is.
#13 ezt már egy ideje hirdetik, láttam
Amúgy is, a Verso jobban tetszik, praktikusabb sokkal mint egy szedán, utóbbit végszükség esetén vennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!