Hol tudnák egy ilyen autót venni?
Üdv kedves sofőrök és nem sofőrök!
Egy egyszerű kérdéssel jöttem.
Honnan vehetek egy Mercedes CLK 200-220 vagy egy Mercedes e class 1999?
Egy férfi mondta, hogy apró pénzért vette és több ember is mondta, hogy nem is kell 1 millió Ft és tud venni akár 2 autót is.
Én is keresgéltem az interneten de csak 650 e kaptam de az kicsit sok :(
És még egy kérdés, hogy-hogy ilyen olcsó a Mercedes autó? Mármint a 1998-9/2001-4 ig?
Pedig úgy hallottam, hogy a motor igazán strapabíró és a jobbak között van.
Az apám munkatársa egy Mercedes e class 1999 vett ezelőtt 4 éve. Azóta megvan neki és csak a fékbetétet cserélte.
Volt nekem is egy Mercedes-Benz E 300 T TD Avantgarde, automata volt. Apró ért vettem, aki eladta nem szólt, hogy hibás( a hiba az volt, hogy nem fordult el a kulcs, nem volt lemerülve vagy valami. Rádió, helyzetjelző stb működött, csak simán nem fordult el a kulcs)
Nem is érdekelt mi baja volt, tovább adtam, hogy használják fel alkatrésznek.
Jó, nem autó. Nem is várom el, hogy 20 évig használni fogom, de egy igazán erős autóról van szó.
Vezettem már 200 lóerős Mercedest a gazdája azt is apró ért vette, de rozoga állapotban volt, DE ment mint állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!