Szerintetek hány lóerős autót érdemes venni maximum első autónak?
Az 1000 lóerős autóval is lehet lassan menni :D De egyébként egy 150-et mondanék így elsőre, nekem annyi volt az első autóm, nekem már az is sok volt...össze is törtem (igaz nem azért mert gyorsan mentem vele).
Szóval nem a lóerő a lényeg, ha nagyot veszel elsőre azt is megszokod egyébként.
Olyat, ahol 10 kg-ot mozgat 1 lóerő. Tanulni, gyakorolni jó lesz.
Ez lehet egy százlovas kis városi egy tonnás bevásárlókocsi, de lehet egy jóval nagyobb limuzin is. Ezzel a tömeg lóerő aránnyal már lehet a forgalom ritmusát felvéve dinamikusan közlekedni, viszont sem magadnak, sem másnak nem tudsz még nagy bajt csinálni.
Egy kezdőnél ez a legfontosabb??
Persze csak akkor vegyél sok lovasat, ha nem tervezel hosszabb távra...
120Le alá ne add,szerintem. Első kocsim 95le volt,2év alatt megutáltam.Borzasztó vérszegény volt és gyenge.Egy 160Le autóm van most,mindenben jobb.
Ahogy megtanulsz vezetni(egyedül!) egyre jobban igényelni fogod a nagyobb teljesítményt.
Minél nagyobb lóerővel tudsz menőzni majd az agyhalottak között a dizsiben.
Azután majd megnézünk a tv híradóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!