Érdemes szalon autót venni 2022-ben?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 évben sokat nőtt az új és a használt autók ára is.
Aki 2020-ban kihozott a szalonból egy Kia Ceedet, most még többet kap érte, mint amennyiért vette.
Én egy Kia Ceed kombi autót szeretnék. Vagy 2 évest, vagy újat. Arra lennék kíváncsi, szerinted megmarad ez a tendencia, ami az elmúlt 1-2 évre jellemző volt? Valyon meddig marad ez így?
2022. máj. 29. 06:30
1/26 anonim válasza:
Mindig érdemesebb új autóba ülni. Nyilván anyagilabb nem, de sok más tenyező is van amit az ember fiának figyelembe kell venni.
2/26 anonim válasza:
1-2 éves használtat biztos nem vennék, alig párszáz ezerrel olcsóbbak jelenleg, mint az újak.
3/26 anonim válasza:
Ha van pénz újra, akkor csak azt. Még 1-1,5 a legoptimistább forgatókönyv arra, hogy helyreáll az autóipar. De tudjuk, hogy nem ez a reális.
4/26 anonim válasza:
Erdemes lenne, csak épp valószínűleg nincs... 1-2 évet kell jelenleg új autókra várni.
7/26 qkker1 válasza:
Én tavaly vettem egy CEED kombit szalonból. 1-2 évest nem éri meg, úgy felmentek a használt árak.
8/26 anonim válasza:
Érdemes, ha ki tudod várni a szállítási időt.
9/26 anonim válasza:
Ha sz@rásig vagy pénzzel akkor teljesen mind1. Amúgy irreális az ár és a váró lista is. A minőség és a várható élettartam pedig egyre csökken. Ez vélemény, hanem tény.
10/26 anonim válasza:
"Aki 2020-ban kihozott a szalonból egy Kia Ceedet, most még többet kap érte, mint amennyiért vette." ez így nem igaz. Az 8% körüli éves inflációt és szerviz költségeket is számolod, rögtön más a helyzet.
Vegyél újat, ha tudsz fél évet várni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!