Tervezel mostanában használt autót venni?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon felmentek az árak? Eltolod inkább későbbre, hátha normalizálódik a piac, vagy olcsóbb autóval is beéred, esetleg anélkül?2022. máj. 30. 19:28
1/7 anonim válasza:
Nem. A mostani 4 éves, újonnan vettem annak idején. Még 6 évig biztosan használni fogom.
2/7 anonim válasza:
Nem, meg vagyok elégedve a mostani autónkkal.
3/7 anonim válasza:
Tényleg nagyon felmentek. Januárban vettem az autómat (2 millió volt), most 3-500 ezer drágábban mennek.
4/7 anonim válasza:
Nem vennék. de van jó sportkocsim
5/7 anonim válasza:
Nem tervezek venni, a mostanit tervezem rendbe rakni. Feljebb mentek az árak igen.
6/7 anonim válasza:
Nem. Van egy japán szívóbenzines használós autóm, ami pont elég idős ahhoz, hogy még lehessen otthoni szerszámozottság mellett karbantartani és javítani, ha kell, de még nem annyira öreg, hogy a túlzott anyagfolytonossági hiányoktól (értsd: szétrohadástól) kelljen tartanom.
Rendes "villantós" autóra nem mostanában lesz felesleges pénzem, közelkedési eszközként, pláne városon belül meg hétvégente kirándulni pedig nem igazán van jobb fenntartás szempontjából a mostaninál :)
7/7 anonim válasza:
Kb. fél éve vettem a mostanit, egy ideig még nem tervezném lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!