Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mostanában kb mennyi idő...

Mostanában kb mennyi idő eladni egy használt autót?

Figyelt kérdés
700 ezer ft körüli.
2020. nov. 28. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Másfél milliósat félóra. 300ezreset egy örökkévalóság.
2020. nov. 28. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen autó, hol és mennyiért adod.
2020. nov. 28. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó ár, jó hirdetés, lehetőleg egy szerencsésebb típus jó motorral, és egy hatalmas adag szerencse. Ezek kellenek egy gyors eladáshoz.
2020. nov. 28. 17:04
 4/6 mindentudó99 ***** válasza:
Suzukimat pénteken hirdettem meg vasárnap vitték. Előbb is elment volna csak tartogattam egy vevőnek aki eltünt. Persze áron aluladtam valamivel mert nem akartam tartogatni.
2020. nov. 28. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Erre így nem lehet válaszolni. 700e-ért lehet roncsot is kapni meg egy patika állapotú hibátlan autót is.

Ha ez segít, az enyémet 800-ért adtam el bő két hónapja. Hirdetni sem kellett, mert volt kollégám fia vette meg. Lehet valamivel többért is elment volna, de nekem megért így a kényelmet, hogy gyakorlatilag semmit nem kellett az eladással foglalkoznom.

2020. nov. 28. 20:13
 6/6 mindentudó99 ***** válasza:
Bátyám a 7 személyest reggel meghirdette délután vitték.
2020. nov. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!