Miért van mostanában ennyire kevés használtautó minden oldalon?
Egyszerűen sosem találok egy számomra megfelelőt fél millió alatt.
Kis városi szaldagálósnak kellene.
Van valami típus, amit ajánlanátok?
C corsa, Skoda Fabia feeling...
Miért van kevés eladó használt autó?
Nem tudom, hogy hallottál-e róla, de van egy ún. koronavírus, ami miatt járványveszély van az országban, ami miatt a határokat is lezárták.
1) Emiatt nem jöhetnek be külföldről használt autók.
2) Senki nem akar veled találkozni
3) Sőt, senki nem akar valaki másnak az autójában ülni, és azt sem akarják, hogy valaki más a saját autójában üljön
4) Az emberek jelenleg nem akarják eladni az autójukat, mert újat úgysem vesznek egy bizonyos ideig (sokszor új vásárlása esetén adnád el az autódat)
5) Mivel kijárásái korlátozás van, ezért amúgy is kicsi lenne a kereslet, házhoz meg nem biztos, hogy szeretnéd szállítani az autódat egy bizonytalan vevőnek
A leírásban lévő kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, sok sikert a leendő autódhoz :)
Milyen koronavírus?
Az meg mi, én nem hallottam semmi ilyesmiről.
Koronavirus, elvileg valami ami nem jó dolog, valami kijárási korlátozás vagy mi a szösz van most, lehet valami, mert a dílerem sem elérhető, a másik sem szóval biztos nem vitték be.
Ezért lehet ez.
"A feeling milyen márka?"
Megadjam az angol tanárom számát?!
Te pedig megadhatnád a pszichológusod számát nekem, mert az ilyen válaszoktól a fanszőrzetem kihullik.
Hasznaltauto.hu-n jelenleg 102.391 személyautót hirdetnek. Nem tudom korábban menyi volt, de ez azért nem kevés, lehet válogatni.
Kis kitérő:
"Sőt, senki nem akar valaki másnak az autójában ülni, és azt sem akarják, hogy valaki más a saját autójában üljön"
Ezzel pontosan így vagyok én is. De mivel nekem van autóm, a többi közvetlen kollégámnak nincs, a főnököm utasításba adta, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, nehogy már a kollégák tömegközlekedéssel járjanak, majd én reggel összeszedem őket a városban, befurikázom őket a munkahelyre, délután pedig mindenkit haza házhozszállítok. Természetesen mindezt saját költségemen, ami ha nem tetszik fel lehet mondani. Ő pedig otthonról dirigál. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!