Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van mostanában ennyire...

Miért van mostanában ennyire kevés használtautó minden oldalon?

Figyelt kérdés

Egyszerűen sosem találok egy számomra megfelelőt fél millió alatt.

Kis városi szaldagálósnak kellene.

Van valami típus, amit ajánlanátok?

C corsa, Skoda Fabia feeling...

2020. ápr. 9. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akartam válaszolni, de troll vagy. Röviden: még a legjobb haverjaim se járnak át most hozzám, úgy bepánikoltattak minket. NEmhogy ezer idegeneket engedjek be az udvarra, hogy az autóimat tapizza.
2020. ápr. 10. 09:17
 12/14 A kérdező kommentje:

nem vagyok troll csak csípem a szarkazmust.

Egyénként meg utána kéne olvasni a dolgoknak aztán pánikolni vagy nem pánikolni! ÉN nem vagyok hajlandó tévét nézni és kamu cikkekkel tömni a fejem.

Megbízható adatokból és infókból szerzek tudomást mindenről.

Csak annyit most elhintek itt a megvezetett embereknek, hogy a globálisan tesztelnék az embereket(MINDENKIT), akkor lenne nagy meglepődés és rájönnének, hogy felesleges volt ez az egész herce-hurca.

2020. ápr. 10. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Ismét egy szakértő.

Focihoz,politikához, atomérőművekhez, autókhoz és most a vírusokhoz mindenki ért..

2020. ápr. 10. 19:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Így van...

Seggf*j szakértő is vagyok! Ha gondolod elmondom, rólad mi a véleményem.

2020. ápr. 10. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!