Aki tankolt ma, hogy működik a gyakorlatban az új rendszer?
Figyelt kérdés
Pontosan milyen ár van kiírva, milyen árat mutat a kijelző a gépen? Odajön a kutas rendszámot ellenőrizni?
Pl a Shellnél eddig a prémium dízel is 479,9 volt, ez most kiderül egyértelműen hogy most is annyi vagy már piaci áras?
2022. máj. 27. 11:05
21/31 anonim válasza:
#17 Amúgy minden hivatali személy ekkora felfújt hólyag? Hogy mert ő nem mutat forgalmit de lopni meg van joga
22/31 anonim válasza:
#19 Nem érhet hátrány abból, hogy nem járulok hozzá az adatkezeléshez. Weboldalakon is ott a csodás GDPR nyomás alatt született sütiszabályzat, aztán vagy elfogadod vagy nem. Ha nem, attól még használhatod az oldalt.
23/31 anonim válasza:
#21 Milyen lopásról volt szó, lemaradtam valamiről? Mert hogy ilyet nem írtam, az is tuti. Vagy összekeversz a másik válaszadóval, aki kicsit jobban rá van pörögve és hisztisebb is.
24/31 anonim válasza:
#17-esnek szólt. Ő akar fizetés nélkül elhajtani a kútról.
25/31 anonim válasza:
A hivatalnok én vagyok, a #14-es. Aki el akar hajtani a kútról meg más személy. Úgyhogy légyszives, ne keverjétek a kakit itt, és azonosítsatok vele, mert úgy látom hogy elment félre az egész.
26/31 anonim válasza:
De szó sincs felhasználásról. Ránéz, hogy megfelelsz-e a kedvezményre, és ennyi. Semmiféle adatkezelés nem valósul meg.
27/31 anonim válasza:
Fővárosi multis kúton egész egyszerűen nem tankolhatott nem magyar rendszámú autós, ott nem is kértek forgalmit, az egyik kutas viszont láthatóan az aránylag nagy mozgàsban figyelte az érkező autókat.
28/31 anonim válasza:
#22: persze, használhatod, csak bizonyos funkciók nem fognak működni. Ugyanez a helyzet. Tankolhatsz, csak piaci áron. Tetszik érteni?
29/31 anonim válasza:
Prémium dízel már vagy 3 hónapja nincs a Shellnél. Nem érte meg nekik mert 480-ért kellett adni azt is.
Mondjuk le lehet vonni a következtetést. OVM-nél van teljes áron prémium dízel, Shellnél nincs. Ergo az OVM prémium dízel tud is valamit azért adhatják teljes áron.
30/31 anonim válasza:
#29 Hú de elhitted a reklámokat. Placebo nagyon sok pénzt megér szerintem is… 1000 más oka is lehet hogy egyik kúton miért nem és másikon miért árulják a prémiumot. Pl. lehet hogy ugyanazt kapod mint a simával, csak örülsz magadnak és máskor is ott fogsz tankolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!