Sikeres forgalmi vizsga után addig kell várni a B-sjogosítvány kiváltásáig, amíg a sikeres forgalmi vizsga meg nem jelenik az e-titán rendszerben?
Figyelt kérdés
Az autósiskolában nekem azt mondták, hogy a vizsga utáni 2. munkanapon lehet elmenni az okmányirodába, de én az e-titánban még nem látom a sikeres vizsgát, érdemes így elmenni az okmányirodába?2021. febr. 25. 09:15
2/3 anonim válasza:
E-titánban szerintem soha nem fog megjelenni, hogy sikeres-e a vizsgád. KRESZ vizsga sem.
Mire levizsgázol forgalmi gyakorlatból, addigra általában már hozzáférésed sincs e-titánhoz.
3/3 anonim válasza:
Nekem is 2 napot mondtak, én negyedik napon mentem akkor már bőven meg volt nekik minden adat az okmányirodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!