SOS!!Ti hány hónapig vezettetek a sikeres vizsgáig? Mennyi pótórát vettetek ?
Figyelt kérdés
3 hónap elég a sikeres vizsgához ?Esetleg tippeket tudnátok adni?2021. febr. 18. 23:49
2/20 anonim válasza:
A legtobb autosiskola annyira terhelt, hogy elhuzodhat fel egy evig is akar. De ha talalaz olyat akkor meglehet 3honap alatt a forgalmi. Viszont 30 ora a kotelezo, de keveseket kuldenek ennyivel vizsgazni, inkabb a 40-50 ora a jellemzo.Persze ez egyenfuggo is. Volt olyan "diak" akinek 90 ora is volt
3/20 anonim válasza:
Általában annyi órát kell venned, amíg biztonságosnak ítél meg az oktató.
Ez akkor igaz, ha jó iskolába, jó oktatohoz mész.
Azt mondom, hogy harminc óránál biztosan nem kuldenek senkit.
Jellemzőbb az ötven óra.
Azért 45 perces órákkal számolunk nem teljes órákkal.
5/20 anonim válasza:
5 és fél hónapot vezettem, annyi idő alatt lett meg a 30 óra, utána mentem vizsgázni, nem sikerült. 3 héttel később volt a következő vizsga, addig vezettem 2 órát, és meglett. Szóval így fél év volt, kresz-vizsga után is 3 hónapot vártam, mire elkezdhettem a vezetést, meg heti 2 alkalomnál nem mentem többet, volt, hogy hetekig nem tudtam, mert egyszerűen nem volt hely.
6/20 anonim válasza:
Májusban kezdtem a KRESZ-t, július 31-én átvehettem a jogsit a kormányablakban. A forgalomban a "kötelezően ajánlott" plusz 5 órát vettem meg.
Igaz, mindez 2006-ban volt, és akkor még volt rutin vizsga is.
7/20 anonim válasza:
2 éve volt
2 hónap + 3 óra (3. Óra a vizsga volt)
10/20 anonim válasza:
Fél év és 38 óra volt összesen. SOkszor csak heti 1 órát tudtam vezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!