SOS!!Ti hány hónapig vezettetek a sikeres vizsgáig? Mennyi pótórát vettetek ?
Figyelt kérdés
3 hónap elég a sikeres vizsgához ?Esetleg tippeket tudnátok adni?2021. febr. 18. 23:49
11/20 anonim válasza:
1 év a covid miatt, 34 orám volt és nem voltam vizsgán és még kitudja hány pot kell.
12/20 A kérdező kommentje:
Én is csak ritkán tudok sajnos menni pedig jó lenne már minél hamarabb
2021. febr. 20. 20:36
14/20 anonim válasza:
Sajnos én hiaba kértem az oktatot mindenki mas fontosabb volt mint én..nekem sose volt hely..
15/20 A kérdező kommentje:
22:01 ezzel én is így vagyok sajnos
2021. febr. 21. 16:17
16/20 anonim válasza:
3 hetet összesen 29 óra, ebből 2 autópálya 250 km-el, elsőre meglett kenőpénz nélkül
17/20 anonim válasza:
Hányadik óránál jársz? Mert attól is függ, meglehet-e 3 hónap alatt, illetve attól, hányszor tudsz menni egy héten.
Nem értem az olyan oktatókat, akik csomó embert elvállalnak, és emiatt hetente egyszer tud csak menni az illető. Ez nagyon kevés, plusz borzasztóan elhúzódik a folyamat. Én pl. heti 2-3-szor mentem, pont ideális volt (az kevésbé, hogy 3 hónap kimaradt a covid miatt). Egy ismerősömnél nagyon ideálisan zajlott (Cegléd), ha elvállalt valakit az oktató, akkor hetente 3x2 órákat mentek, így a kötelező óraszám nagyon hamar megvan. Ami azért az átlag tanulónak kevés, de így is az átlaghoz képest hamar meg lehet csinálni.
De amúgy van valami oka annak, hogy 3 hónapon belül meg kell csinálnod a jogsit? Hol tanulsz, melyik városban?
18/20 A kérdező kommentje:
09:57 a 24 oranal jarok
2021. febr. 22. 12:04
19/20 A kérdező kommentje:
Vagyis 11:55 elírtam
2021. febr. 22. 12:04
20/20 anonim válasza:
Fél év, aztán szerencsére sikerült elsőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!