Aki tankolt ma, hogy működik a gyakorlatban az új rendszer?
Pontosan milyen ár van kiírva, milyen árat mutat a kijelző a gépen? Odajön a kutas rendszámot ellenőrizni?
Pl a Shellnél eddig a prémium dízel is 479,9 volt, ez most kiderül egyértelműen hogy most is annyi vagy már piaci áras?
#12 Az elv csak, az elv... Én mint hivatali dolgozó egyébként írjak papírt a papírról is, mert a GDPR miatt nem használhatok közvetlen kib@szott lakcímnyilvántartót, meg azt a szakrendszert ami egyébként mindennapi munkámhoz szükséges lenne, de neeeem, GDPR.
Erre fel, egy kutas meg betekinthet - ha akar - a forgalmimba, adataimba.
Hát nem.
"Rogán Antal szerint a magyar rendszámú autós rendszámát tudja ellenőrizni a benzinkutas, amennyiben viszont nem, és szükséges, akkor a forgalmi engedély felmutatásával tudja igazolni, hogy az autó magyar bejegyzésű vagy sem."
Na tehát, csak akkor kérje el tőlem, ha nem tud pár betűt leolvasni.
Az nem hat meg, hogy az orbányunk ismét törvénytelen törvényt hozott. A betekintés is adatkezelés, tehát nincs joga hozzá.
Eddig kártyával fizettem, ezután készpénzzel fogok.
Én vagyok birtokon belül. Tele a tankom. Vagy elteszi a 480-as vételárat, és beüt erről egy nyugtát, vagy hagyja a magasabb áron, és beteszi a kasszába saját zsebből. Mert a távozásomat nem akadályozhatja meg, fizikai kontaktusba nem kerülhet velem, ennyi.
#17: fogalmad nincs az egészről. A kutas megkéri, hogy mutass forgalmit. Ekkor, ha te megmutatod, ezzel hozzájárulsz az adatkezeléshez. Ha nem akarsz hozzájárulni, nem mutatod meg. Ennyi. Semmi jogosulatlan kezelés nincs benne.
Amit meg itt írsz, az lopás. Szóval, csak hajrá. Majd bilincsben magyarázhatod utána, hogy 3000 forintért mekkora hülye voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!