Elszállt egyszerre mindkét tompított fényszóróm. A biztosíték ment ki?
Csatolom a biztosítéktáblát, mit cseréljek? 2012-es Kia ceedem van.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egyáltalán nem biztos. Az azonos izzók egy áramkörök vannak, így ha az egyik kiég, akkor a másikon megnő a terhelés és emiatt az is hajlamos eldurranni. Nem egyszer volt már nálunk olyan, hogy bejött az ürge izzócserére, aztán egy héten belül jött megint, mert kiégett a másik is.
Én a helyedben vennék két izzót. Legjobb esetben kicseréled és működik, legrosszabb esetben van két pót izzód, hát nem olyan nagy tragédia.
Mi lenne ha kipróbálnád a biztosíték cserét, hamarabb van mint kiírni a kérdést.
Aztán lehet tovább menni ha nem az.
5: néhányat már próbáltam, de nem vezetett eredményre. Lehet, hogy a 3-as válaszolónak van igaza.
Köszönöm a válaszaitokat!
Ha van még ötlet vagy segítség, természetesen jöhet még! :)
"néhányat már próbáltam, de nem vezetett eredményre"
Felcserélted a 4-esben írt biztosítékokat, és akkor is csak a tompított rossz, a távolsági jó?
Akkor izzócsere jön.
A fényszórók mindig külön biztosítékon vannak, ritkán fordul elő, hogy egyszerre égjen ki mindkettő. Inkább relé vagy világításkapcsoló probléma lesz.
Mint előttem írták, próbáld megcserélni a H/LP HI és H/LP LO reléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!