Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem régóta van jogsim. Most...

Nem régóta van jogsim. Most jutottam el oda, hogy egyedül ülök az autóban. Egyenlőre olyan helyeken járok kocsival, amit ismerek. Azonban fèlek vezetés közben. Mennyi idő múlva szűnhet ez meg? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Első néhány utam kis firgalmú utcákban volt, kertvárosi részen, a lakóhelyemnél.

Bénáztam, de nem volt gond.

Amikor kimentem a városból, az sem.

Ez Budapest peremkerülete (XII.).

Aztán, amikor 8-10 ilyen út után elindultam Mátyásföld, Sashalom, Nagyicce érintésével az Örsig, ma sem értem, hogy nem öltem meg senkit. Félájultan mentem, azt sem tudtam hol vagyok.És kontrolálni sem tudtam, hiszen akkor megállok, lezárom a kocsit, és majd hazahozom, amikor nincs bajom.

Az autó fegyver. Ölni lehet vele.

Természetes, ha félsz. Azt ne engedd, hogy föléd kerekedjen.

Akkor meg kell állni

Ahogy szaporodnak a megtett kilométerek, úgy szirul a háttérbe a kellemetlen érzés. Türelem!

2022. máj. 14. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én loptam apám verdáját,ugy vezettem elsőre egyedül.aztán még párszor..jó volt sosem felejtem el😃
2022. máj. 14. 22:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves első hozzászóló! :)

Köszönöm szépen. Nagyon hasznos volt. Pont erre voltam kíváncsi.

Szép napot!

2022. máj. 15. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!