Friss B kategóriás jogosítvánnyal futármunka?
Alapvetően nincs.
Az ételfutároknál mindig előfeltétel a saját jármű, a flottával rendelkező futárcégek pedig nyilván nem frissjogsis tinédzsereket keresnek.
Ettől függetlenül próbálkozni ingyen van, a legrosszabb ami történhet, hogy nem vesznek fel.
1-3 év aztán "hatalmas" tapasztalat!
Én nem veszem észre, hogy ehhez kötnék. Inkább azt nézik, hogy van-e jogosítványod, vagy nincs.
Igaz, én nem futár voltam, de rendszeresen kellett járnom céges autókkal, leginkább furgonokkal. Sosem kérdezték meg, hogy mióta van jogosítványom és mennyit vezettem azóta.
*2
Köszönöm a válaszod, örülök hogy ilyen tapasztalatod van. :)
Mely cégek ezek ha szabad tudni? Mert amit néztem eddig, mindenhol kritérium volt a minimum 1-3 éves jogosítvány. Pl.: Unix, GLS
ööö... nem az volt a kérdésed, hogy van-e cég aminél esetleg vezethetsz céges autót hanem az, hogy alkalmazni fog-e egy futárcég.
Gondolom nem fogod fel a kettő közötti különbséget úgyhogy már értem miért ezt a pályát szeretnéd választani.
Értem. Tehát nem is sajátot de nem is cégeset?
Kár, hogy bezárt az opni.
Íjj, te gyerek...
Minden rossz szándék nélkül mondom, ha eljutsz állásinterjúra, ne beszélj csak ha kérdeznek és muszáj... Így lesznek a legjobb esélyeid. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!