Milyen a futármunka?
Figyelt kérdés
Ellentétes véleményeket hallok. Valaki szerint csak akkor vállaljam ha éhezek és annyira kell a munka(sokat kell pakolni,stresszes...)De olyat is hallottam akinek tetszett(emberekkel lehet beszélgetni,ismerkedni,szeret vezetni).2018. aug. 6. 17:56
1/1 anonim válasza:
Hiába van érettségim meg szakmám én mindig is szerettem vezetni így itt kötöttem ki. Sok emberrel találkozni amit mondjuk én nem szeretek annyira mert rengeteg gyökér lehangoló ember van de azért akadnak jófejek is. A pakolás is olyan hogy van amikor nehéz van amikor könnyű van amikor sétálni kell a parkolóhelytől van amikor az ajtóban állsz de akad olyan is hogy az út közepén. Nekem ennyi a stressz. Nyáron túl meleg van télen meg latyakban sétálsz. Budapesten nem szerettem mert szinte mindig rohadt nagy dugó volt sok idegbeteg autóssal. Nem ebből fogok meggazdagodni de nem bírnék irodában ülni vagy egy gyárban robotolni (ráadásul fele pénzért). Itt akkor tartok szünetet amikor akarok ha belefér megállhatok valamelyik gyorskajásnál ami így hülyén hangzik de nem kóstoltam volna az ország másik végében hambit ha nem futárkodnék :D Reggel megpakolom a kocsit útnakindulok csinálom a dolgom nem liheg mögöttem a főnök nem vagyok hülye munkatársakkal összezárva csinálom amit szeretek. Későbbiekben nagyteherre vagy akár kamionra is átülnék de azt már inkább külföldi cégnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!