Van olyan, aki előzetesen tartott/félt a vezetéstől, de erőt vett magán, jogosítványt szerzett, és nem fél vezetés közben? (többi lent)
A nyaram szabad lesz, szóval lenne időm, energiám jogosítványt szerezni.( a következő nyár biztosan sűrűbb lesz, év közben egyetem és munka miatt nem akarom) Viszont az az igazság, hogy erősen tartok a vezetéstől. Amikor kocsiban ülök és nagyobb sebességgel megyünk pl. autópályán és csak belegondolok abba, hogy ha én lennék a kormány mögött... beleborzongok, rossz érzés tölt el. Akik így/hasonlóképpen voltak, le tudták ezt küzdeni? Ha igen, hogyan? Mennyire nehéz vezetni, vagy ez igazából teljesen egyénfüggő? Ha valaki teljesen tehetségtelen, az is meg tud tanulni? Alapvetően szeretnék jogsit szerezni, mert elég hasznos dolog. Még "nincs rá szükségem", de 3-4 éven belül okozna nehézségeket, ha nem lenne. Apaukám néha rákérdez, hogy mikor csinálom meg (de mindig hozzáteszi, hogy nem erőlteti, nem kötelező és nem játék)
21/F
Lehetetlen megállapítani, hogy nyáron fogsz-e majd félni vagy sem?
Viszont ha már most rossz érzés tölt el a vezetés gondolatától is, akkor inkábbb ne eröltesd!
Ó, nyugi, én eszméletlenül be voltam szarva... 😅 Azért is húztam, halasztottam, de a szüleim rágták a fülem érte. Aztán elkezdtem vezetni, és az első pillanattól kezdve nagyon tetszett. Majdnem egy éve van meg a jogsim, és imádok vezetni.
Tulajdonképpen én attól féltem, hogy majd félni fogok vezetés közben,de nem volt olyan para bennem, mint amire számítottam.
32 eves koromig ugy gondoltam,hogy a vezetes nem nekem valo dolog.
Apukam kivetelevel mindenki mellett feltem az autoban.
Autpalyan egyenesen rettegtem.
Aztan valami bekattant es akartam.
Elsore sikerult minden,vezetest 6 het alat megcsinaltam,30.oran sikeres forgalmi vizsgam volt.
Az oktatomnal en voltam a felsogategorias Eszti 😅
Azt mondta van hozza erzekem,kar,hogy csak most szantam ra magam.
Lassan 1 eve van jogsim,az elso hetekben persze volt egy kis felsz amig be nem ultem,el nem indultam,es amikor kiszalltam remegtem egy kicsit 😂
De vezetes kozben az elso naptol kezdve semmi felelem erzet nem volt bennem.
Viszont ha mas vezet,azota is felek az anyoson😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!