Automata-váltón jogsit szerezni mennyivel könnyebb mint kéziváltósón?
Figyelt kérdés
Egyszer a kéziváltós vizsgán elbuktam.
Hamarosan jön a második vizsga de eléggé stresszelek.
Ha másodszor is megbukok, akkor érdemesebb lenne automatára megpróbálni vizsgázni?
2022. máj. 5. 20:31
1/15 anonim válasza:
Hát attól függ. A sebességváltás miatt buktál meg? Ha nem akkor automata kocsival sem lesz könnyebb, ott sem kell kevésbé koncentrálni a forgalomra.
2/15 grafno válasza:
Én a tablat/zaro vonalat néztem el es nem a valtassal volt gond.
3/15 A kérdező kommentje:
Nincs gondom a váltással önmagában, de nyilván ha eggyel kevesebb dologra kell koncentrálni akkor könnyebb a vezetés.
2022. máj. 5. 22:29
4/15 anonim válasza:
Váltásra meg koncentralnod kell?
6/15 anonim válasza:
Vezetni sokkal könnyebb az automatát.
7/15 anonim válasza:
#6 De ha nem az autó vezetésével van a baj hanem a forgalomban való részvétellel akkor tökmindegy.
8/15 A kérdező kommentje:
Triviálisnak hittem de elmagyarázom.
Ha kéziváltóssal vezet az ember akkor figyelni kell a váltóra, a kuplungra és hogy ne fulladjak le.
Ha automatával, akkor ezek kiesnek. Nem 8 dologra hanem mondjuk 5-re figyelek egyszerre.
Ebből következik, hogy minden egyéb részfolyamatra több energiám jut amivel az összteljesítmény javul.
2022. máj. 6. 11:08
9/15 anonim válasza:
Tegnap este azt írtad: "nincs gondom a váltással".
Mivel a vizsgakor várható problémák közül éppen egy olyan tényezőt zárnál ki, amelyik előtte sem okozott gondot, akkor az automata váltós járművel éppen úgy kétséges a jogosítványszerzés.
10/15 A kérdező kommentje:
Olvastad a kommentet?
2022. máj. 6. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!