Annak mekkora az esélye, hogy egy álló kamion abroncsa csak úgy random szétdurranjon?
29 éve van hivatásos jogsim, több mint egymillió kilométer van a hátam mögött. Eddig egyetlenegyszer láttam ilyet, és szerintem soha többet nem is fogok. Kb 35°C volt, és az ominózus pótkocsi is évek óta állt egyhelyben.
Szóval fehérholló kategória.
Egyszer régen, iskolásan álltunk a tárnoki vasútállomáson vonatra várva, tőlünk 10 méterre eldurrant a MÁVAUT (ma Volán) busz jobb külső ikerkereke.
Nem részletezném..
Nekem az utolsó 2 órát az oktatáson, közvetlenül a rutinvizsga előtt kellett volna levezetnem, így volt megbeszélve. Végül csak 20 percet mentem a vizsga előtt, mert kaptak a teherautóval, a lámpánál állva egy durrdefektet.🤷♂️
Később beszélgettem az oktatómmal, mesélte hogy milyen hangos volt. Mondom neki "Mint egy puskalövés, nem?" Elkezdi "A ló🌳szt, ágyulövés!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!