Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit költöttél eddig...

Mennyit költöttél eddig használt autódra?

Figyelt kérdés
Mi volt a legdrágább javítás? Történet is jöhet.

2022. máj. 4. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
vásárlás után kb 400 ezret. Teljes futómű felújítás, összes szíj, folyadék, szűrő csere, stb. Azóta 3 év telt el és semmit extrát nem költöttem. Most 11 éves
2022. máj. 4. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Eddig 1 év alatt kb. 60 ezer körül az üzemanyagon kívül. Volt egy benzincső, ami szét volt rohadva, egyik lengéscsillapítóval voltak gondok, olajat zabálja. A motorfelújítás lesz majd a legdrágább ha majd egyszer tönkremegy, mert sok olajat eszik. Amit eddig költöttem rá, a legdrágább, amit egyben kellett rádobni az a benzincső volt 23 ezer, olaj rátöltögetés volt még drága és a legeslegdrágább majd a motorfelújítás lesz, ha egyszer beadja a derekát.
2022. máj. 4. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Az első autómra szűk 2 év alatt kb. 150 ezret költöttem, ebben nincsenek benne az olaj-/szűrőcserék, csak futómű, vezérlés, motorba tömítések, gyertyák, illetve egy alapjáratállító motor. Mondjuk én 48%-ot fizetek alkatrészért és magam csinálom, szóval a "piaci" ára ezeknek kb. félmillió lett volna szerelő óradíjjal együtt.

A mostanit már nem kényszerből "olcsón/gyorsan" mentalitással vettem, direkt olyat kerestem, amire nem kell költeni, hanem van egy erős alapom és csak fenntartani kell. Jóformán csak kisszervizt kapott eddig. Klímát töltöttem, de az nekem ingyen van, illetve cseréltem egy klíma behúzótekercset, bár kiderült, hogy nem kellett volna, -5 ezer. A belső világítótestet kellett még cserélnem, bontóból 5 ezer. Szóval a szervizeket leszámítva alig 10 ezernél járok csak.

2022. máj. 4. 16:41
 4/11 mindentudó99 ***** válasza:
100%
2 milláert vettem 180 ezer kilóméterrel egy Dastert. Hát ugye ki tudja mikor volt vezérlés csere megcsináltattam olajcserével együtt. 270 ezer volt mert jól levett a szerelő. Na csak egyszer mert többet nem lát. Na a vezérlés ugye csak megelőzési céllal lett cserélve. De szerintem szükséges. Ami ténylegesen elromlott az a gyújtáskapcsoló jeladója volt . 40 ezer. Ez a ket dolog volt. Meg 4 új gumi 90 ezerért. De azt nem tudom kell e számolni.
2022. máj. 4. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Míg garanciális volt nem sokat kb 450 ezret utána hogy letelt 1.3 milliónál járok de még nem jó
2022. máj. 4. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lengéscsillapító 2db, sportkipufogó,szelepfedél tömítés,termosztát rendszer. Olyan 300k körül. 25 éves versenyautó
2022. máj. 4. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
10 év távlatából már nem agyon számolom. A legnagyobb kiadás 2 éve volt, mikor a bal első lengéscsillapítóból elkezdett szivárogni az olaj. Párban cseréltettem. De ha már ezt cseréltük, cseréltettem a toronycsapágyat és a szilentjét is. (Típushiba hogy szinte új autónál is rozsdás.) De akkor már új porvédőket is kapott. Mivel adaptív csillapítás van az autóban, ez a mutatvány tokkal vonóval közel 300.000Ft volt. De a gyári kibírt 16 évet és 300.000 km-t. Bőven kiszolgált. Most valószínűleg jó darabig nem lesz rá gond.
2022. máj. 4. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Édesapám régi autóját újíttattuk fel, ami előtte évekig állt valahol. Motorcsere, vezérlés, és kismillió apróság, az új gumiszettig, egymillió forintban állt meg. Skoda Octavia 2004-ből, de úgy voltunk vele, hogy ennek ismerjük az előéletét, és ennyiből használt autót csak foglalkozósat tudunk ilyet nézni. Most korához mérten tökéletes.

2 hónapja vezetem, egy szembejövő pár hete áttért a sávomba és elvitte a tükröm meg az oldalsó indexlámpát, 30ezer volt.

2022. máj. 4. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi autóim közul a jelenlegi Volvora, Volvo V50 2008 , egy év és 22 000km alatt olyan félmillió körül ha minden kiadás szamit. Elején minden folyadek/olaj/szuro/vezerles csere, nemment a klima , uj klimahuto kellett+ 2x feltoltes , alafujt 2 befecskendezo , uj tomitesek kellettek ala, folyott a hutofolyadek, nemtudom ott mit csereltek de 60 000ft volt, egyik felni rossz volt, abbol uj , most egy honapja uj akkumulator,kiegyenlitotartaly,olaj/szurocsere

Jelenleg minden müködik rajta

2022. máj. 4. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
100 ezerért vettem a kocsit, 1.5 éve van meg és azóta kb 800 ezret költöttem rá🤷‍♂️
2022. máj. 4. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!