Vettetek már úgy autót, hogy utána nem költöttetek rá semmit, hanem mivel működött, használtátok, utána meg eladtátok mikor már túl sok gondja volt?
Figyelt kérdés
Milyen típus volt, milyen gondjai voltak amikor besokaltatok és vesztettetek rajta pénzt?2022. márc. 19. 00:58
1/3 anonim válasza:
Csak félig igaz, ahogy én voltam, mert én csak nem költöttem rá semmit, de hibátlan állapotban adtam el. 5 évesen vettem a Mazda 2-est, 8 évesen adtam el, szimplán, mert összegyűlt a pénz az álomautómra (Mazda mx-5) és becseréltem a Mazdánál a kettő autót. Mivel ugye a Mazdának adtam le a 2-est, így azok alaposan átnéztek rajta mindent és nem találtak semmit, hibátlan állapotban volt, úgyhogy jól is számolták be. Ha nem lenne fétisem az mx-5, akkor valószínűleg még mindig a 2-essel járnék, szintén valószínűleg gond nélkül és nem várnám meg, míg beszarik rajta valami, max 10 évesen eladnám és vennék egy újat. Addig kell eladni, amíg működik, többet ér és nem kapsz idegbajt rajta. De ez csak az én véleményem.
3/3 anonim válasza:
Nem. Általában hosszú távra vettem mindig autót, nem csak egy-két évre, ha használtat, ha újat vettem.
A másik, ami tudom, hogy nem előny, de én képtelen vagyok úgy hozzáállni az autómhoz hogy ha valami nem működik rajta tökéletesen, legyen az bármilyen apróság is, vagy esztétikailag nem tökéletes, akkor nagy ívben szamócázzak rá.
Továbbá ha javítani kell, akkor a "jó van az úgy mindenből a legolcsóbb, bontott, utángyártott, összegányolt jó lesz, úgyis a következő tulaj szop majd vele" dologgal bármennyire szeretnék nem tudok azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!