Hogyan nyugtatod meg az idegeidet, ha túl sok idegrendszert használtál el az elmúlt napokban, vagy esetleg már egy ideje folyamatosan?
A kérdés érthető volt, még ha a fogalmazás nem is volt jó. De aki akarja és jóindulatú, az tud válaszolni.
A lényeg nem az elhasznált idegrendszereken volt... amúgy az idegrendszer el tud használódni.... akkor is, ha ezt én bután fogalmaztam meg.
És akkor most valaki válaszolni is tudna. Az első válaszolónak köszönöm....
UI: mostanában elvétve beszélek magyarul, mert évek óta külföldön élek....
Olyan tényleg nincs, hogy elhasználod az idegrendszeredet. Csak mondom, ha már nem vagy annyira benne a magyarban. Olyan van, hogy az idegeidre megy valami, idegbeteg vagy valamitől például. De igen, amúgy értette mindenki. :D
Nekem a meditáció/agykontroll segít nagyon sokszor. El tud lazítani egy óra séta a természetben vagy ha a kutyámat sétáltatom. Utóbbi kettő általában együtt történik. Baráti körben eltöltött órák is sokat számítanak szerintem. Lehet belevághatnál valami újba. Új hobbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!