Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tegyem tönkre az...

Hogyan tegyem tönkre az 1000-es Suzuki motorját? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Ahol dolgozok, Suzuki céges autók vannak. Van egy nagyon roncs, ütött, kopott 1000-es nem működik rajta semmi sem (például duda, vészvillogó, ablakspriccelő, stb) és ezzel az autóval soha senki sem akar dolgozni tehát nagyrészt áll. És a kollégáim ma rám szóltak, hogy tegyem le azt amivel alapból járok (ami egyébként jó) és üljek át a roncsba. Átültem. De a ronccsal nagyon nem akarok dolgozni. Hogyan tudnék valami műszaki bajt okozni úgy, hogy ne derüljön ki, hogy én csináltam a bajt, hanem sima műszaki probléma lett?

2022. ápr. 14. 13:36
 71/98 A kérdező kommentje:
#70 de csak ez a megoldás létezik!
2022. ápr. 20. 16:15
 72/98 anonim ***** válasza:
82%
Soha sem csak 1 megoldás létezik. Max nem jössz rá, nem látod a másikat.
2022. ápr. 20. 16:17
 73/98 anonim ***** válasza:
88%
Béla! Viheted a másik verdát! Főnök.
2022. ápr. 20. 16:19
 74/98 anonim ***** válasza:
75%
Tegnapi napod hogyan telt. Azt írtad, kedden már dolgozol. És a mai napon?
2022. ápr. 20. 17:48
 75/98 A kérdező kommentje:
Ma is dolgozok.
2022. ápr. 20. 18:43
 76/98 anonim ***** válasza:
87%
És mely járművel?
2022. ápr. 20. 19:58
 77/98 A kérdező kommentje:
A ronccsal voltam tegnap is és ma is. Sajnos
2022. ápr. 20. 21:15
 78/98 anonim ***** válasza:
85%
Ha eddig nem esett le sokaknak: TROLLKODIK!
2022. ápr. 20. 21:53
 79/98 A kérdező kommentje:
Most 1 másik dologban segítsetek de sürgősen legkésőbb fél9-ig!!! Fél9-kor van elszámolás A főnökömék nagyon ki akarnak ma este b*szia velem! Volt 1 pizza amit kivittem. 2450 kp volt a fizetési mód. Nem volt nálam terminál (mert kevés van az étteremnek és másik futároknál volt) tehát csak kp-ba tudta volna kifizetni a vendég. 10000-se van csak, azt mondta. Nekem egy darab 5000-esem volt váltópénz, ennyi pénz nálam, mert előtte nem sokkal tankoltam, meg vennem kellett az étterembe pár dolgot. Na a lényeg: ahol a vendég lakik, mellette van 1 kisbolt. Mondtam neki, hogy szaladjon el felváltani a 10000-sét, megvárom. Ő nem megy... mondom akkor felhívom a kollégámat, ah éttermet, megkérdezem tőlük, hogy mi legyen. A kolléganőm azt mondta, hogy menjek vissza váltópénzért az étterembe, és utána majd vissza tudok adni a vendégnek. Vendég kérdezte, hogy mennyi idő alatt járom meg? Mondtam neki, hogy kB 20 perc, gyors leszek. (Mondtam neki, hogy hol van az étterem, ha nem tudná és képtelenség kevesebb idő alatt megjárni) Azt mondja, hogy ő annyit nem vár, akkor mind1 hagyjuk. Akkor én elindultam az étterembe vissza a pizzával. Amikor visszaértem, rögtön felhívtam a főnökömet (nem volt bent az étteremben) és ő csak leb*szőtt, hogy miért nem hagytam ott a vendégnél a pizzát. Mondom miért hagytam volna ott kifizetetlenül? Hát ennyire h*lye a főnök? Nem fél, hogy majd nem fizetik ki? És a vége az lett, hogy azt mondta nekem, hogy este elszámolásnál levonja a 2450 ft-ot vagyis a pizza árát a napi béremből és ráadásul a mai nap még nem is ehetek napi kaját (minden futárnak napi 1 étkezés biztosítva van minden nap). De miért akar kétszeresen büntetni a főnököm? Nem ettem ma napi kaját és már nem is fogok, de akkor legalább a pizza árát ne vonja már le! Egyébként a pizzát épségben, makulátlanul visszahoztam az étterembe, tehát nem veszett kárba. Ma este a főnök fia fog velem elszámolni. Segítsetek: mit mondjak a főnök fiának fél9-kor, hogy ne büntessen kétszeresen, tehát ha már nem ehettem ma, akkor a pénzt be vonja le?
2022. ápr. 26. 19:26
 80/98 anonim ***** válasza:
81%
jólvan menjél, lövik már a pizsit.
2022. ápr. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!