Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tegyem tönkre az...

Hogyan tegyem tönkre az 1000-es Suzuki motorját? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Ahol dolgozok, Suzuki céges autók vannak. Van egy nagyon roncs, ütött, kopott 1000-es nem működik rajta semmi sem (például duda, vészvillogó, ablakspriccelő, stb) és ezzel az autóval soha senki sem akar dolgozni tehát nagyrészt áll. És a kollégáim ma rám szóltak, hogy tegyem le azt amivel alapból járok (ami egyébként jó) és üljek át a roncsba. Átültem. De a ronccsal nagyon nem akarok dolgozni. Hogyan tudnék valami műszaki bajt okozni úgy, hogy ne derüljön ki, hogy én csináltam a bajt, hanem sima műszaki probléma lett?

2022. ápr. 14. 13:36
 41/98 anonim ***** válasza:
88%
Folyamatisan komolyan válaszolunk. De te csak trollkodsz.
2022. ápr. 16. 20:25
 42/98 anonim ***** válasza:
93%

Vegyél ki 2 gyertyát és üsd összébb/ állítsd nagyobbra a hézagot.🤷‍♂️

Mondjuk ezt is megjavítják elöbb- utóbb.

Egyébként leírnád pontosan mi is a bajod azzal az autóval? Mert a duda/ vészvillogó/ ablakspriccelő hibája számomra még nem jelenti azt, hogy az egy roncs. Ja, amúgy meg ha csak ennyi hibája van, akkor hamarabb meg tudnád javítani ezeket, mint elrontani a motort.

Az meg a másik, hogy azértmert te nem akarsz azzal dolgozni, szerintem szándékosan kárt tenned sem kéne benne.

2022. ápr. 16. 20:27
 43/98 A kérdező kommentje:
#42 dehogy ennyi hibája van. Szanaszét van rohadva, törve, sok eleme horpadt, a fele lámpa nem ég rajta. KB 1 hónapja egyik este megállítottak vele q rendőrök azért, mert az egyik hátsó lámpa nem égett. Egyenlőre csak figyelmeztettek, mivel látták, hogy céges autó- mivel fel van matricázva. Amikor visszaértem arról a körről, egyből mondtam ezt a főnökéknek. Másnak kicserélték az égőt. Aztán 2 hétre rá megint kiégett és már leszarják. Féklámpa és a tompított sem ég mind. Akkor a gumik szarrá vannak kopva. Mindenki koporsónak hívja azt az autót. Hidd el, hogy elegendő ok van arra, hogy me akarjak vele dolgozni
2022. ápr. 16. 20:50
 44/98 anonim ***** válasza:
93%
2 izzot 300 ft-ből vettem és kicseéltem 1 csillag csavarhuzó kell hozzá
2022. ápr. 17. 12:55
 45/98 anonim ***** válasza:
89%
Unalmas vagy baromira. A trollkodásnak is van egy határa.
2022. ápr. 18. 09:19
 46/98 A kérdező kommentje:
De segítsetek már légyszíves! Az előbb is nagy vita volt itt,m hogy nekem kell azzal menni nagyon mondják nekem a főnök és a kollégák is. De a főnök is nagyon mondta. Segítsetek már, hogy milyen kárt tegyek benne, amitől lerobban?
2022. ápr. 19. 12:09
 47/98 anonim ***** válasza:
85%
Menj trollival.
2022. ápr. 19. 12:16
 48/98 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ilyen pöcsetlen amúgy. Eddig csak csendes megfigyelő voltam az eredeti kommentem óta, de nem bírom szó nélkül. Mondd meg a főnöködnek, hogy nem vagy hajlandó azzal menni. Vagy egy másik autóval mész, vagy felmondasz. Aztán ha azt mondja, hogy nem mehetsz másikkal, mondj fel és keress más munkahelyet. Sőt. Mielőtt ezt elmondod a főnöködnek, keress egy B tervet, hogy ne kelljen kereset nélkül hónapokat kihagynod. Láthatóan k.szar a munkahelyed meg van egy gyökér főnököd. Minek ragaszkodsz hozzá ennyire? Ami nem működik, ahhoz nem kell foggal körömmel ragaszkodni. Neked is kisebb stressz, ha nem egy ilyen fos helyre kell minden nap bemenned. De persze azt csinálsz, amit akarsz, felőlem sírhatsz ezen még pár hetet. Attól még, hogy szétkúrod a suzukid, a főnököd egy pöcs marad és ugyanúgy utálni fogod a munkahelyed.
2022. ápr. 19. 12:48
 49/98 anonim ***** válasza:
85%

48. Nem vagyok egy Nostra Dáma, se Cosa Nostra, de megjósolom:

Még toppantani is fog a lábacskájával, hogy nem ezt kérdezte, és újra követeli, hogy írjuk meg, mivel ronthatja el. Gerince nincs neki, mert lebukni sem akar.

2022. ápr. 19. 12:51
 50/98 A kérdező kommentje:
#48 1 jó ideje folyamatosan keresek másik helyet. Szerdán reggel is megyek 1 állásinterjúra. De sajnos nincs semmi más kilátásban. Csak muszájból vagyok itt. Mert másképp otthon feküdnék. Szóval ha tehetném már rég máshol lennék. Ja és a főnökömnek már számtalanszor mondtam ma, hogy nem megyek vele. Csak azt fújja: hogy azzal kell mennem! Nem tudok mit csinálni. Nem hiába írtam ki a kérdést és nem hiába akarom lerohasztani
2022. ápr. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!