Hogyan tegyem tönkre az 1000-es Suzuki motorját? Bővebben lent!
#9 friss műszakis. Februárban volt műszakin. Pont dolgoztam aznap. Tehát sajnos ez nem opció.
#8 telefonszámom alapján egyből tudnák, hogy ki vagyok. És amúgy futár vagyok 1 étteremnél és eléggé híres ez az étterem. Sok rendőr rendel, sok rendőrnek hordunk kaját és sok rendőr jár is be személyesen enni. Valamit segítsetek gyorsan légyszíves!
a motorjááát? azt kb sehogy, még olaj nélkül is elmenne egy darabig.
Véletlenül elkapsz egy padkát vele, az egész futómű kiszakad, javíthatatlan, mert szét vannak már rohadva a bekötési pontok
Most, hogy már szóltál a főnöködnek, rögtön tudják majd, hogy Te rontottad el szándékosan. Akkor is, ha ennek nem lesz műszaki nyoma.
Úgy tűnik, hogy Te vagy a legalacsonyabb megbecsültségű munkaerő a futárok között. Nyugodj bele, vagy keress másik állást.
Ilyen az élet. Nem mindig a jó lapokat kapjuk.
Egyszerűen a másik kocsit viszed el, és kész.
Ha ezért kirúgnak, akkor majd keresel másik helyet, kb. mindenhol keresnek futárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!