Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tegyem tönkre az...

Hogyan tegyem tönkre az 1000-es Suzuki motorját? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Ahol dolgozok, Suzuki céges autók vannak. Van egy nagyon roncs, ütött, kopott 1000-es nem működik rajta semmi sem (például duda, vészvillogó, ablakspriccelő, stb) és ezzel az autóval soha senki sem akar dolgozni tehát nagyrészt áll. És a kollégáim ma rám szóltak, hogy tegyem le azt amivel alapból járok (ami egyébként jó) és üljek át a roncsba. Átültem. De a ronccsal nagyon nem akarok dolgozni. Hogyan tudnék valami műszaki bajt okozni úgy, hogy ne derüljön ki, hogy én csináltam a bajt, hanem sima műszaki probléma lett?

2022. ápr. 14. 13:36
 11/98 A kérdező kommentje:

#9 friss műszakis. Februárban volt műszakin. Pont dolgoztam aznap. Tehát sajnos ez nem opció.

#8 telefonszámom alapján egyből tudnák, hogy ki vagyok. És amúgy futár vagyok 1 étteremnél és eléggé híres ez az étterem. Sok rendőr rendel, sok rendőrnek hordunk kaját és sok rendőr jár is be személyesen enni. Valamit segítsetek gyorsan légyszíves!

2022. ápr. 14. 14:59
 12/98 anonim ***** válasza:
91%
Futárkodásra pont az ilyn szarok a jók. Én sajnálnék mást használni.
2022. ápr. 14. 15:02
 13/98 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem a rendőröknek kell, hogy ismeretlen legyél. A névtelen bejelentés azt jelenti, hogy a rendőr nem adhatja ki az információt a bejelentést tevőről. Nem mondhatja meg, hogy te nyomtam fel.
2022. ápr. 14. 15:06
 14/98 anonim ***** válasza:
100%

a motorjááát? azt kb sehogy, még olaj nélkül is elmenne egy darabig.

Véletlenül elkapsz egy padkát vele, az egész futómű kiszakad, javíthatatlan, mert szét vannak már rohadva a bekötési pontok

2022. ápr. 14. 15:40
 15/98 krwkco ***** válasza:
96%

Most, hogy már szóltál a főnöködnek, rögtön tudják majd, hogy Te rontottad el szándékosan. Akkor is, ha ennek nem lesz műszaki nyoma.

Úgy tűnik, hogy Te vagy a legalacsonyabb megbecsültségű munkaerő a futárok között. Nyugodj bele, vagy keress másik állást.

Ilyen az élet. Nem mindig a jó lapokat kapjuk.

2022. ápr. 14. 15:48
 16/98 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy ugyan egy Jason Bourne, de lehet ám máshonnan is telefonálni.
2022. ápr. 14. 16:00
 17/98 A kérdező kommentje:
Szanaszét van rohadva igen. Törni, padkázni nem akarom és nem is fogom, mert levonják. Csakis olyan kárt csinálok, amiből nem derül ki, hogy tőlem származik. Vezetési hiba ezért nem fér bele.
2022. ápr. 14. 16:11
 18/98 anonim ***** válasza:
92%

Egyszerűen a másik kocsit viszed el, és kész.

Ha ezért kirúgnak, akkor majd keresel másik helyet, kb. mindenhol keresnek futárt.

2022. ápr. 14. 16:16
 19/98 A kérdező kommentje:
De nem tudom elvinni. Főnök is mondta nem régen, hogy azzal nem mehetek.
2022. ápr. 14. 16:18
 20/98 anonim ***** válasza:
100%
Ok, te meg megmondod neki, hogy a balesetveszélyes szarba nem ülsz be. Mi ebben olyan bonyolult?
2022. ápr. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!