Hogyan tegyem tönkre az 1000-es Suzuki motorját? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Ahol dolgozok, Suzuki céges autók vannak. Van egy nagyon roncs, ütött, kopott 1000-es nem működik rajta semmi sem (például duda, vészvillogó, ablakspriccelő, stb) és ezzel az autóval soha senki sem akar dolgozni tehát nagyrészt áll. És a kollégáim ma rám szóltak, hogy tegyem le azt amivel alapból járok (ami egyébként jó) és üljek át a roncsba. Átültem. De a ronccsal nagyon nem akarok dolgozni. Hogyan tudnék valami műszaki bajt okozni úgy, hogy ne derüljön ki, hogy én csináltam a bajt, hanem sima műszaki probléma lett?2022. ápr. 14. 13:36
51/98 anonim válasza:
Mi meg úgy látszik hülyék vagyunk a kisded játékodhoz. Egyetlen választ sem kellett volna adni, mert minek?
52/98 A kérdező kommentje:
Na hogyan tegyem tönkre?
2022. ápr. 20. 12:30
53/98 anonim válasza:
Bassz egyet oda kalapáccsal az olajteknő aljára a csavarhoz, hogy elkezdjen folyni, majd használd úgy.
54/98 A kérdező kommentje:
#53 nincs semmilyen szerszám sem az autóban, sem az étteremben
2022. ápr. 20. 13:21
56/98 anonim válasza:
Én felkötöm magam, annyira fárasztó vagy.
57/98 anonim válasza:
Recskázz a tankba 10x, azzal el leszel egy darabig.
58/98 anonim válasza:
Ja jó, mert szerszámot csak az étteremből vagy a kocsiból szerezhetsz 😭 Valaki csípjen meg.
59/98 A kérdező kommentje:
#58 honnan máshonnan?
2022. ápr. 20. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!