Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tegyem tönkre az...

Hogyan tegyem tönkre az 1000-es Suzuki motorját? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Ahol dolgozok, Suzuki céges autók vannak. Van egy nagyon roncs, ütött, kopott 1000-es nem működik rajta semmi sem (például duda, vészvillogó, ablakspriccelő, stb) és ezzel az autóval soha senki sem akar dolgozni tehát nagyrészt áll. És a kollégáim ma rám szóltak, hogy tegyem le azt amivel alapból járok (ami egyébként jó) és üljek át a roncsba. Átültem. De a ronccsal nagyon nem akarok dolgozni. Hogyan tudnék valami műszaki bajt okozni úgy, hogy ne derüljön ki, hogy én csináltam a bajt, hanem sima műszaki probléma lett?

2022. ápr. 14. 13:36
 21/98 anonim ***** válasza:
22%
mondtam add nekem oda vezetni
2022. ápr. 14. 16:58
 22/98 anonim ***** válasza:
81%

Ó atyám :) Az életben lesznek még súlyosabb problémáid, ott is a gyakorikérdésekre fogod majd kiírni? :)

Nem igazán tudsz olyat csinálni, amivel végleg kivonod a forgalomból, de közben nem jönnek rá, hogy te vagy a hibás.

2022. ápr. 14. 17:09
 23/98 A kérdező kommentje:
Nem akarom végleg kivonni. Csak 1 időre. A főnöknek hiába mondom
2022. ápr. 14. 17:38
 24/98 anonim ***** válasza:
100%

És mi a terved itt? Mert így 70-80 hozzászólást is kitermelsz, érdemi eredmény nélkül.

Nincs olyan gyors és frappáns megoldás, amitől nem kerülsz még nagyobb bajba. Köteles vagy megtagadni a munkát, ha az autó nem alkalmas biztonságos közlekedésre. Nincs mit tovább ragozni ezen.

Ha megrongálod, akkor bíróságra kerülhetsz könnyen, és kirúgnak.

Egy rongálás miatt kirúgott futár más cég gondolod szívesen fog látni?

2022. ápr. 14. 17:45
 25/98 anonim ***** válasza:
86%
sztem imbecil a kérdező de csak magánvélemény
2022. ápr. 14. 17:46
 26/98 krwkco ***** válasza:
82%

"Nem akarom végleg kivonni. Csak 1 időre."

Rá fogsz faragni. :-(

2022. ápr. 14. 18:39
 27/98 anonim ***** válasza:
75%

Vagy sima kitaláció az egész abból is a gyenge.

Főleg hogy mindenre van valami kifogása, még arra a legtisztább verzióra is, hogy megmondja, hogy ezt az autót nem ítéli biztonságosnak és nem fogja így használni.

2022. ápr. 14. 19:08
 28/98 anonim ***** válasza:
80%

Állítsd be a szelephézagokat 1,5× akkorára mint a gyárilag előírt, így mondhatod a főnöknek hogy csattog a motor, nem mész vele, mert nem akarod tönkretenni, majd megkéred hogy nézzenek már rá...

Igaz, hosszútávon nem oldja meg a problémát, de így nem okozol kárt és senki sem fogja sejteni, hogy valaki szándékosan állította el. Na meg ha valami csoda folytán kiderülni, csak vissza kell állítani őket.🤷‍♂️

2022. ápr. 14. 19:38
 29/98 anonim ***** válasza:
56%

Jaa, ha csak egy időre, az könnyű. Nyomj egy rozsdád, hajlott szöget a gumiba valahol. Ahol nincs kamera meg ilyenek.

2022. ápr. 14. 21:11
 30/98 A kérdező kommentje:

#28 ennyire nem értek az autók motorjához. Nem tudom átállítani.

#29 van pótkerék az autóba. Amúgy már kaptam defektet egyszer az egyik autóval este utolsó címen. Másnap reggel munka előtt kicserélték a kereket. Tehát a defekt sajnos nem megoldás.

2022. ápr. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!