Ha eladtam az autóm és a vevő 5 nap után felhív hogy valami probléma van vele, amiről én sem tudtam ilyenkor mi a helyzet?
Rosszul tudod. Ugyanúgy kellékszavatosság van. Egyetlen különbség, hogy a vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba már vásárláskor fennállt és te erről nem tájékoztattad. Ezt sok esetben nem nehéz megtenni.
Az, hogy te nem tudtál a hibáról, nem számít.
Ne foglalkozz vele, ha akar valamit majd bizonyítsa be hogy már meg volt a hiba a vásárláskor is.
De az nagyon kemény lesz bebizonyítani.
Ha cigánynak adtad el, akkor most a legjobb, ha elköltözöl, megváltoztatod a neved és még a rokonaidnak se mondod meg az új címedet.
Küldd el az anyjába.
Régi cigány trükk már, meg ne kajáld.
semmi sincs. Öt napig kellett egy ingyen kocsi, letudta amit akart, kéri vissza a babaruhát..ez egy ismert trükk.
Ilyenkor mindennel fenyegetőzik a vevő, nem kell vele foglalkozni.
Én is jártam már így..az eladott teherautómat három nap múlva akarta visszaadni a vevő(kiderült három napig fuvarozott a haverjának)
A Fiatomat öt nap múlva hozta vissza a vevő, hogy nem jó az autó kéria pénzt..csak azt nem tudta, hogy a felesége elkotyogta, a férje valami kölcsön autóval elment Svédországba..
miért érzek lakatos szagot a dologban?
sokszor trükköznek ilyennel én is belefutottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!