Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha eladtam az autóm és a vevő...

Ha eladtam az autóm és a vevő 5 nap után felhív hogy valami probléma van vele, amiről én sem tudtam ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom abban az esetben ha magánszemély, magánszemélytől vásárol gépjárművet nincs semmilyen garancia sem jótállás.

2022. ápr. 12. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Így van, nem vagy köteles visszavenni, vagy pénzt visszaadni.
2022. ápr. 12. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Rosszul tudod. Ugyanúgy kellékszavatosság van. Egyetlen különbség, hogy a vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba már vásárláskor fennállt és te erről nem tájékoztattad. Ezt sok esetben nem nehéz megtenni.

Az, hogy te nem tudtál a hibáról, nem számít.

2022. ápr. 12. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Ne foglalkozz vele, ha akar valamit majd bizonyítsa be hogy már meg volt a hiba a vásárláskor is.

De az nagyon kemény lesz bebizonyítani.

2022. ápr. 12. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha cigánynak adtad el, akkor most a legjobb, ha elköltözöl, megváltoztatod a neved és még a rokonaidnak se mondod meg az új címedet.

[link]

2022. ápr. 12. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Küldd el az anyjába.

Régi cigány trükk már, meg ne kajáld.

https://www.youtube.com/watch?v=z9FhBnbgYm8

2022. ápr. 12. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

semmi sincs. Öt napig kellett egy ingyen kocsi, letudta amit akart, kéri vissza a babaruhát..ez egy ismert trükk.

Ilyenkor mindennel fenyegetőzik a vevő, nem kell vele foglalkozni.

Én is jártam már így..az eladott teherautómat három nap múlva akarta visszaadni a vevő(kiderült három napig fuvarozott a haverjának)

A Fiatomat öt nap múlva hozta vissza a vevő, hogy nem jó az autó kéria pénzt..csak azt nem tudta, hogy a felesége elkotyogta, a férje valami kölcsön autóval elment Svédországba..

2022. ápr. 12. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

miért érzek lakatos szagot a dologban?

sokszor trükköznek ilyennel én is belefutottam már.

2022. ápr. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!