Ha eladtam az automat és utána rá 3 hónapra probléma van az autoval mi a teendő? Az ő nevén van meg minden. Perrel fenyeget minket. Mit csináljunk?
"A járműnek az eladó által ismert hibája nincs."
"A vevő a járművet megtekintett, kipróbált állapotban veszi át."
Ha ezek szerepelnek az adásvételin, akkor a perrel tényleg csak fenyegetni tud. Ne ijedj(etek) meg. Ha emberölés is van a dologban, akkor ráadásul ő is tudja, hogy nincs igaza. A következő telefonbeszélgetéseket jó volna rögzíteni, ha megismétli a fenyegést akkor felhívhatod a figyelmét, hogy a tárgyaláson a felvétel is bizonyítékként fog szerepelni... Esetleg egy másik tárgyaláson.
A kerékcsapágy kopó alkatrész, mint minden ami mozog az autón. Viszont a mai utak kátyúin 1km-en belül 6x lehet darabokra törni a kerékcsapágyat...
Nem lehet rejtett hibáról beszélni ez esetben, mert a kerékcsapágy kopása nem nagyon vehető észre. A törése (lásd kátyú) annál inkább, de az kiderült volna a fenti "kipróbált állapotban" címszó közben.
Perrel fenyeget??? Na és?
Öreg 3 hónapja hajtod a kocsit, nehogymár mi legyünk a hibásak, hogy besza*rt!
mert ha 3 nap múlva jött volna vissza akkó talán még lehetne valamit egyezkedni, de így???
Igazuk van az előttem szólóknak! ha az adásvételiben nincs szó garanciáról, vagy hasonló dolgokról, akkor viszlát, és nyugodtan perelhet, azt nem ti fizetitek úgyse, és nektek lesz igazatok.
Am ki ez a faxi? tán Hajdú péter, hogy mindenért perel???? XD
14:09-es vagyok.
Ha rendőr volt akkor csak volt. Már enm az, és ő sem fizette ki azoknak a büntetését aki gyorsan hajtott, sőt ha ő adta volna el neked a kocsit és te vetted volna meg akkor ő sem fizetné ki neked. 3 hónap sok idő. A magyar állammal kötekedjen h rosszak az utak ne veled. Mond meg ezt neki! Ebből is látszik hogy kikből vannak a rendőrök. Bunkó parasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!