Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha eladtam az automat és...

Ha eladtam az automat és utána rá 3 hónapra probléma van az autoval mi a teendő? Az ő nevén van meg minden. Perrel fenyeget minket. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Eladtuk az autónkat. Semmiféle garanciát nem vállaltunk érte. És most zaklat a pasas aki megvette hogy a kerékagy csapággyal van probléma. Viszont már 3 hónapja nála van az auto. És perrel fenyegeti a családomat. De ez tudtommal nem kopó alkatrész. Ha nem adjuk el akkor a bank viszi el! Szóval ilyen szempontból örültünk hogy elbírtuk adni. Mi ilyenkor mit tudunk tenni? Már az ő nevén van minden levan papírozva. Így is ráfázhatunk?? Nagyon várom a kultúrált és bunkóskodásoktól mentes válaszaitokat!
2010. máj. 17. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

decemberben eladtam a kocsimat(ford Ka) januar vegen vagy februar elejen jott a vevo hogy lemerult az akksi es vett ujat, az meg megint lemerult nehany nap alatt.csinaltassam meg.mondtam h nem hiszem hogy 2 honap utan barmi kozom is lenne a kocsihoz, de csak hivogatott. mondtam hogy megbeszelem a szerelovel,1-2 nap mulva hivjon vissza.3-4 ilyen ''majd megbeszelem'' utan nem hivott tobbet.gondolom leesett neki hogy sz@rok a gondjaira.egyebkent kesobb kiderult hogy egy beragadt kapcsolo miatt allandoan vilagitott egy lampa a csomagtartoban.elotte egy evig hajtottam a kocsit es semmi baja sem volt.szal szerintem hajtsd el a fenebe finoman de vilagosan.

M

2010. máj. 17. 16:16
 12/17 Réti bubuzér ***** válasza:
A kerékcsapágy pedig MINDEN autóban beszarik egyszer. Ne is foglalkozz vele hajtsd el a csába.
2010. máj. 17. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Ma kerékcsapágy, holnap új motor, holnapután generátor, aztán önindító, a végén meg add vissza a pénzt, ő meg használt egy autót ingyen...
2010. máj. 17. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Minél több dologgal fenyeget, annál inkább tudja hogy úgysincs igaza, hátha majd pont attól fogjátok összefosni magatokat.
2010. máj. 18. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Példás viselkedés egy "volt" rendőrtől. Annó Ő is fejbelőhette volna magát a szolgálati fegyverével ha most is ilyen bunkó.
2010. máj. 18. 21:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen ilyenek a rendőrök, volt rendőrök.. Csodálkoznak hogy mindenki rühelli őket.
2010. máj. 19. 11:51
 17/17 anonim válasza:
Azért mondja, hogy rendőr volt, mert más aduja nincs. Arra számít, hogy összeszarod magad és behajlasz neki. Mondd, hogy jöhet az igazságügyi szakértő, annak a költsége úgyis az övé, aztán max visszaperelheti tőletek. És a kerékcsapágy simán elszaródhat egy hónap alatt is nem felűnőből feltűbőbe.
2010. máj. 21. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!