Eladtam egy autom egybe papirok rendszam nelkul. Nem irtam a sraccal semmien papirt a errol lehet problémám ebböl?
Az auto nem volt a nevemen kolcsonadasival volt nalam de mig uzem keptelenul alt le jart biztositasa ha jol tudom kivontàk a forgalombol.
Jott fol rakta auto mentöre ki fizette de semmit nem irtunk.es most nem talalom a csàvot.
Ertem .
A kocsi egy csödbe ment ceg tulajdona volt de lehet hogy valojaban sose volt bevive a cegbe max a kolcdon adasira nyomtak egy pemszlit...nem tudom ..hat ez gàz
Még valami.
Tulajdon kepp nem sujj ado biztositas miatt kerdem.hanem rendorseg iesmire gondolok
Gratulálok!
Ez alapból egy sikkasztás, halmazatban esetleg egy orrgazdasággal.
És ez csak a büntetőjogi része, a szabálysértésit még nem is említettem.
magyaran sz..an vagyok. abban bizok hogy a ceg mivel meg szunt es elvileg hozzujuk mennek a csekekk..ererdeti tulaj le adta az okmàny irodàban.....s mivel meg szunt nincs kinek kulhyenek semmit..senki nem kivancsi magara az autora hogy mivan vele..szoval abban bizok hogy el felejtodik...de i
nalunk sajnos mindig minden kiderul.
amugy buntetlen elo eletu vagyok...fel fuggeszeetett??
"fel fuggeszeetett??"
Ha ügy lesz belőle, akkor kb. annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!