Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam egy autom egybe...

Eladtam egy autom egybe papirok rendszam nelkul. Nem irtam a sraccal semmien papirt a errol lehet problémám ebböl?

Figyelt kérdés

Az auto nem volt a nevemen kolcsonadasival volt nalam de mig uzem keptelenul alt le jart biztositasa ha jol tudom kivontàk a forgalombol.

Jott fol rakta auto mentöre ki fizette de semmit nem irtunk.es most nem talalom a csàvot.

#autó #roncs #nem irtam papirt
2017. febr. 17. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

#3: A kölcsönvevőnek semmi köze a biztosításhoz és az adóhoz.

#6: Mi az az "orrgazda" nagy orrú földműves? (orgazda)

Kérdező, mi az a "sujj"? (súly)

Ha csődbe ment cég, akkor a rosszabbik forgatókönyv szerint a felszámoló biztos fogja keresni, már ha bevitték a cégbe. A forgalmijában ki/mi szerepelt tulajdonosként? Azt gondolom megkaptad.

2017. febr. 17. 21:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen nàlam a forgalmi. A ceg van bele irva tollal
2017. febr. 17. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

Tollal...

És nyomtatva???

Amúgy a forgalmiban nincs a tulaj, csak az üzembentartó...

2017. febr. 18. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy a forgalmiban nincs a tulaj, csak az üzembentartó..."

Kivéve ha a kettő ugyanaz.

Tollal meg akkor van beírva a tulajdonos, ha egy autókereskedés vásárolta meg.

[link]

Persze ilyenkor a törzskönyv is passzivált.

2017. febr. 18. 17:09
 15/15 A kérdező kommentje:

Benne van az eredeti tulaj is meg a tollalirott rész is ahogy monfod kereskedö lehet én hozzàm màr igy került ezekkel a papirokkal.élö biztositas,a forgalmi, es eggy 4 példànybol àllò adas veteli mind a 4 olfalon rà nyomva a ceges rublikàba a cég bejegzoje....vevö resze üresze üressen hagyva es az en nevemre ki töltltott kopcson adssi kis zöld lapocska...de most ujj fordulatott vett a dolog igy màr tuti hogy ügy lesz bellole.

3 honapja tartozasba egy videki illetonel hagytam ezt az autot a kesztyu tartoba volt ez a bizonyos adas veteli . amikor a kerdest ki irtam ugy kezdtem hogy el veszett az adas vetelim...kiderult hogy ne. El veszett hanem ez a rohadek amig nala (parkolt) az auto ö eladta ki toltte szegeny ujj gazdival azt az adasvetelit de valami oknal fogva a srac aki meg vette ettol a szemettol az vissza vitte es fel jelentette de ezt nekem egy szoval semm monta...azt monta hogy a hàzban van a papir ...meg keresem es azonnal hivlak ha meg lett..dehàt .int kiderult kamù volt...most foggalmam sincs mit tegyek...setaljak be a rendorsegre es kezdjem ell a mondokàmat az elejetol? Vagy varjam a fejlemenyeket? ....jol biztos nem fog el sulni

2017. febr. 19. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!