Minden jó körülmény adott volt, mégis elszúrtam a forgalmi vizsgámat. Nem tudom feldolgozni. Mit tegyek?
Nekem is ilyen volt a vizsgám, de nem baj, majd elmegyek még egyszer. :D Mondjuk én sok időt kihagytam után, de te ne ess ebbe a hibába.
Legjobb útvonal, egyívű megfordulás, gyér forgalom. A parkolás volt nehezebb, mert nekem a párhuzamos előre megy a legnehezebben, és azt húztam. Nem is lett tökéletes, de még el tudta fogadni a vizsgabiztos. Aztán az 50. perc után, amikor tartottunk vissza a vizsgahelyre, lankadt a figyelmem, és belecsúsztam a pirosba. Nem tudtam már a lámpa előtt megállni, és mondanom sem kell, hogy instant bukás lett. Még a vizsgabiztos is sajnálta, de nem tudott mit tenni...
Aztán amikor kisírtam magam a barátaimnak, volt, aki mondta, hogy ő már az utolsó utcában volt, pár méterre a vizsgaközponttól, már a kezében érezte a jogsit, és azon gondolkozott, mivel lepi meg az oktatóját, mert szerette volna megajándékozni. Aha, itt elkalandozott a figyelme, és ennyi elég volt, hogy ne nézzen be a jobbkezes utcába, és ne adja meg az elsőbbséget. Bukta.
Oktatóm is mondta, hogy volt már olyan tanulója, aki szintén az utolsó utcában bukott.
Átérzem a fájdalmadat, de nagyon sokan buknak az utolsó 10 percben. Szóval ettől egyáltalán nem vagy gyökér vagy lúzer. Sok sikert a következőhöz!
Amúgy ez nem kérdés , csak egy siránkozás.
Most azt várod hogy jajj ne izélj már hát tudni fogod te ezt ???
Ha egyedül nem tudsz lenyugodni, akkor fordulj szakemberhez. Egy pszichológus némi pénz ellenében kidumálja belőled a görcsöt.
De egy jó dugás is opció. Az ellazít.
#7. És ezzel mi a probléma?
Ha csak plusz érzelmi támogatásra van szüksége, elárulom, hogy azzal sincs semmi gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!