Piros lámpánál kiteszed üresbe a kocsit(váltót) vagy hagyod 1-be és nyomod a kuplungot?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 09:07
21/36 anonim válasza:
Én néha lükvercbe teszem és figyelem a mögöttem lévők reakcióját a tükörből XD Van amelyik pánikol és már elkezd kicsit tolatni valamelyik dudál , vegyes a reakció
22/36 anonim válasza:
Nyilván üres, se nem akarom a kinyomócsapágyat tönkretenni, se nem akarok lábra edzeni feleslegesen. Lejtőn megálláskor is megy a kézifék, nem fogom a féket taposni.
23/36 anonim válasza:
Üresbe kell tenni. Ha az oktató nem mondta ezt el neked, akkor az nem is oktató volt. Ez nagyon alap.
26/36 anonim válasza:
A vizsgán hibapont az indokolatlan kuplunghasználat, és igazuk is van: Kopik a kinyomócsapágy, annak viszont nem 500 forintba kerül a cseréje.
27/36 anonim válasza:
Ez nem oktatóvizsga én pl mindig kuplunggal benyomva kanyarodok meg lámpánál is ha tudom hogy 30 mp-n belül zöld akkor nyomom a kuplit
28/36 A kérdező kommentje:
Ja akkor jó,mert sokszor nem fogom fel,hogy hogyan lőnek ki ilyen hamar :D (manuális váltosok) akkor ezekszerint simán tartják az 1et,én üresben várok :D
2022. ápr. 2. 12:26
29/36 anonim válasza:
Nem kell ahhoz egyesben lenni hogy gyorsan kilőjenek, üresből egyesbe váltani egy tized másodperc.
30/36 anonim válasza:
erre van a sárga csak szólpok
pirosból sárgára vált bevágod 1-be jön fel a kuplung fogás pontra és zöldre váltásnál már gurulsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!