Üresbe teszem, főleg ha előre láthatóan nem indulunk egyből.
#2 nyilván viccnek szántad, de nekem volt már olyan roncshalmaz autóm, ahol rendszeresen elment az alapjárat nyaralni, és egyszerre kellett zsonglőrködnöm mindhárom pedállal, amikor piroshoz értem. Jó kis tanulási görbe volt, ott jöttem rá, hogy bal lábbal fékezés az egy külön művészet, amit sose fogok megtanulni, mert forgalomban balesetveszélyes, amúgy meg nem gyakorlom eleget.
2022. ápr. 2. 10:17
12/36 anonim válasza:
Kedvencem az amikor valaki kuplung-gáz kombval játszva tartja helyben a hátrafelé gurulni akaró autót... :D
2022. ápr. 2. 10:18
13/36 anonim válasza:
9 bár a fő témában igazad van, meg marhaság és kényelmetlen állni a kuplungon, de meséld el, mi megy magában a váltóban tönkre?
2022. ápr. 2. 10:18
14/36 anonim válasza:
#11, én is még anno az átkosban, az utcán buherált, szakadt romokat vezetve kényszerültem rá, hogy az ilyesmit megtanuljam... Sok mindent vissza lehet sírni azokból az időkből, de a stabil alapjáratért akkoriban néha a fél karomat odaadtam volna. :D
2022. ápr. 2. 10:22
15/36 anonim válasza:
Üresbe teszem.
2022. ápr. 2. 10:29
16/36 anonim válasza:
Ha első vagyok a lámpánál direkt hátrébb állok meg és néha-néha csorgok előre , folyamatosan indulásra kész vagyok , ha zöldre vált kilövök
2022. ápr. 2. 10:44
17/36 anonim válasza:
#16, akkor a húha ahád. Még nem mondta senki? Mire jó, ezt sosem értettem. Jön a piros, megáll a paréj hat méterre, és fél percenként előre araszol 63 centit. Mi az értelme? Ki tudod fejteni?
2022. ápr. 2. 10:46
18/36 anonim válasza:
Ha épp gurulásba vagyok akkor gyorsabban kilövök a zöldnél mintha álló helyzetben lábbal a féken vagyok
2022. ápr. 2. 10:51
19/36 anonim válasza:
Üresbe teszem. Eszembe nem jutna végig nyomni a kuplungot. Miért tenném, miért lenne az jobb?!
2022. ápr. 2. 10:56
20/36 anonim válasza:
Még szép hogy üresbe, nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy valaki azt lábtartónak használja, tönkre megy a kinyomó csapágy!!!!!
"Kedvencem az amikor valaki kuplung-gáz kombval játszva tartja helyben a hátrafelé gurulni akaró autót... :D"
na azt hívják mérlegállásnak vagy hintáztatásnak, azzal nem csak a kinyomót ölöd meg de a kuplung tárcsa is leég XD és tényleg sokszor látom h valaki ezt csinálja ennyi ésszel hogy van még életben?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!