Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesztvezetésnél ha összetöröm...

Tesztvezetésnél ha összetöröm kocsit kell fizetnem valamit?

Figyelt kérdés

Kaptam időpontot egy M5 BMW tesztvezetésre , poénból indult a dolog mert főnököm vitt melóhelyről akinek egy Bentley-e van és a BMW szalon mellett van az üzlet így ott tett ki hogy menjek a buszra de ha már ott vagyok mondom megnézem a kocsikat, az értékesitő csávó látta hogy milyen autóból szállok ki így egyből körberajongott , azt mondtam neki hogy a faterom tett ki hogy nézelődjek melyik kocsit vegye meg nekem, ettől egyből vérszemet kapott csávó és mutogatta a kocsikat meg mondta hogy jövőhéten lesz egy M5 amit ki lehet próbálni és felír rá hátha megtetszik mondtam hogy oké

Van jogsim de nem nagyon szoktam vezetni mert busszal járok melóba , mi történne ha valami gond lenne tesztvezetéskor ? Ki akarom próbálni a kocsit ha már adódott ez a lehetőség az a csávó meg túlbuzgott

2022. márc. 12. 15:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Elég kamu szagú a dolog, de mindenestre ne jusson eszedbe 600 lóerős autóba ülni, ha busszal jársz. Ha a fényezésen lesz egy karc, akkor is kb. egy évig nem lesz mit enned. 50 millió egy M5…
2022. márc. 12. 15:51
 2/25 A kérdező kommentje:
Tudom mennyi, de mi terhel engem ha gond van? Nyilván nem a kocsi ára
2022. márc. 12. 15:52
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szokott lenni ezekre casco, neked az önrészt kell fizetned, ami egy ilyen autónál nem semmi összeg. Én kihagynám a helyedben.
2022. márc. 12. 15:56
 4/25 A kérdező kommentje:
És mi van ha azt mondom hogy nem az én hibámból volt ? Kamera nincs ezekbe a kocsikba
2022. márc. 12. 15:59
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Na látod? Megtaláltad a megoldást. Egyszerüen megmondod, hogy te nem tehetsz arrol, hogy az aku rva lámpaoszlop neked ugrott.
2022. márc. 12. 16:05
 6/25 A kérdező kommentje:
Most nehogy azt hidd hogy én driftelni akarok meg ilyenek.. tudom hogy nem értek hozzá nem vállalok ilyenekt max kicsit meghúzatom 200ig valami egyenes szakaszon azt ennyi
2022. márc. 12. 16:06
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem bízol a vezetési tudásodban, akkor ne próbálj ilyen autót vezetni!

És hidd el, nem tudod kibeszélni, hogy nem a te hibád, ha valami történik az autóval

2022. márc. 12. 16:14
 8/25 A kérdező kommentje:
Én figyelek majd , ha meg más jön nekem az nyilván nem én hibám lesz
2022. márc. 12. 16:16
 9/25 anonim ***** válasza:
Élményvezetés esetleg...? Talán jobban járnál vele
2022. márc. 12. 16:20
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem te mondod meg hogy kinek a hibája hogyha baleset lesz, hanem a rendőr.
2022. márc. 12. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!