Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A tesztvezetés az autókeresked...

A tesztvezetés az autókereskedéseknél mit takar?

Figyelt kérdés

Odamegyek időpontra és a kinézett modellel teszünk pár kört?

(Közben én vezetem)

Vagy hogy kell egy ilyet elképzelni?

2021. márc. 22. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Igen
2021. márc. 22. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire meghírdetik, hogymilyen model(ek)kel lehetséges a tesztvezetés.
2021. márc. 22. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan modellek amiket teszt autóknak tartanak, tehát nem azt fogod megvásárolni amit vezettél, csak ugyanolyat. Amit teszt vezetésre használtak pár évig azt később fogják csak eladni valamivel olcsóbban amikor már kezd kifutóban lenni.

Egyébként úgy van ahogy írod. Bejelentkezel, odamész és mentek egy nagy kört kb 8-10 km-ert. Én amikor mentem ilyenre akkor annyi volt hogy rögtön elmentünk a szomszéd településre ahol tettünk egy nagy kört abba volt benne országút, városi vezetés, viszonylag jó minőségű úton és pocsék minőségű úton hogy érezzem hogy melyik úton hogy viselkedik az autó. Az értékesítő mondta nekem hogy azért választották ezt az útvonalat hogy ne csak azt lássa a leendő vevő hogy jó úton hogyan viselkedik az autó hanem rossz úton is hogyan viselkedik az autó. Plusz menet közben átbeszéltük a fogyasztást, mire érdemes figyelni, meg indulás előtt átbeszéltük hogy mi hogyan működik meg melyik gomb mire való.

2021. márc. 22. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy fentebb írják. Nyilván az autó legjobb oldalát próbálják megmutatni, és a negatívumokat ennyi idő alatt nem nagyon derül fény.

Ha új autót akarsz venni, akkor feltételezem van kiszemelt modell. Csatlakozz Facebook csoportokhoz, és ott érdeklődj. Sokat segít.

Sok helyen lehet kérni az autót egész hétvégés, egész hetes tesztvezetésre. Bérled az autót, ha megveszed pedig beleszámít a bérleti díj az autó árába.

2021. márc. 23. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Jogosítvány és felelősség-nyilatkozat nélkül nem fog összejönni.
2021. márc. 23. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyilván jogsi nem árt 🤦‍♂️

Felelősség-nyilatkozat pedig nem kell. CASCO van az autókon…

Az egész hétvégés/heti vezetés más, hiszen az bérautó.

2021. márc. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!