A Suzuki Motornál tesztvezetèsen járt már valaki? Mik a tapasztalatok? Meglepetésnek szànnàm.
A páromat szeretném meglepni a születésnapjàn egy élményvezetéssel/tesztvezetèssel. Nagy vágya, hogy kipróbàlhasson egy GSX-R1000-et/1200-t, vagy egy DRZ-t. A Suzuki oldalán sajnos sok infót nem találok erről, csak egy jelentkezési lap van.
Az elképzelésem az, hogy foglalok egy időpontot mondjuk fél - 1 órára, és ez idő alatt akkor a Párom kipróbàlhatná, nyomhatnà ami a csövön kifér:) pl. egy tesztpàlyàn...
Vagy ez a valóságban nem így működik? Ők mondják meg,hogy mennyit mehet és hol? Van valami extra követelmény?Jogsija persze van, A2. És kb. mennyire vannak betáblázva, hónapokkal előtte érdemes foglalni? Árban ez mennyi lenne vagy ingyenes?
Érdemes-e ezekkel a kérdésekkel felkeresnem őket, mert vásárolni nem szeretnénk és több helyen azt olvastam, hogy sok helyen szívesebben fogadják azokat, akik vásárlási szándékkal érkeznek tesztvezetni...
Nem tudom mi az a Suzuki Motor ( lehet van ilyen kereskedés )- én anno a Full Gas-nál voltam tesztvezetésen, a Honda tesztkaraván rendezvényein, Frontosa-nál (ez már megszűnt), illetve ez egri Zweirad nyílt napján.
Volt olyan hely, ahol elvihetetted a gépet mondjuk 15 percre, volt ahol jött veled egy másik motoros, vagy többen motoroztatok egyet. Olyan is volt ahol teljesen ingyen lehetett menni, volt ahol a casco önrészt le kellett raknod, mint kauciót - amit visszakaptál a motorozás végén. Minden esetben elkérték a jogsid és személyid és ellenőriztek.
Olvasva pl most a Full Gasnál pl van járulékos költség is a megtett kmtől függően.
Fentiekből látszik, hogy a feltételek kereskedőnként változhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!