Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés
Suzuki Swift 2008

2018. aug. 29. 13:09
 1/9 A kérdező kommentje:

1.6 benzin

Megbízhatósága szerintetek?

2018. aug. 29. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Vélemény? Semmi.

Az emberek egy idő után belefáradnak a napi 5-6 "mi a véleményetek erről a kocsiról" kérdésbe.

Van aki kocsit vesz (előtte megnézi, utánaolvas, a végén eldönti), és van aki folyamatosan kocsikról kérdez, és még jövőre sem fog venni semmit.

2018. aug. 29. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon fapados, ami nem baj, csak olyan könnyű ajtaja van meg úgy az öszhatása ... kicsit ijesztő vezetni.

Biztonsági szempontból és vezetési szempontból fikázom csak. Ebben egy baleset végleges lehet...

2018. aug. 29. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk volt ilyen nevezetű autónk, igaz GLX formában és azt kell mondanom róla, úgy 3 éves tapasztalataimból, hogy remek kis autó, 280 ezret raktunk bele és soha nem volt vele gond, az alapvető dolgoktól elvetőleg, bár újonnan lett véve akkoriban, ami nem most volt, használtan már szerintem nem érdemes venni, talán 2012 indulsz akkor érdemes olyat venni használtan, de a későbbiektől én már tartanék,
2018. aug. 29. 14:19
 5/9 A kérdező kommentje:

kösz :))

ilyet akarnék venni, de szerintem is egy kalap szar, mert gyenge lemezből van.

amúgy 890 ezerért venném

el.ablak,1.6benzin,klíma,és van benne 310.000 km

2018. aug. 29. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:

6# Ebben a kategóriában minden autó sz-r, aki mást most az hazudik önmagának.

Nyílván ennek a megvételére és fenntartására van pénze...

2018. aug. 29. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
A lemez mikyensege amit ti megallapitottatok ranezesre miert szamit ?
2018. aug. 30. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
7# Biztonság... Nekem többet ér az életem, hogy sérülések nélkül kitudjak szállni egy ballesetután. Azaz ha van oldali légzsák és vastagabb erősebb ajtó, akkor én azt jónak tartom, nem csak értelmetlen extra költségnek.
2018. aug. 30. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahamm ertem. Tehat a lemezek vedenek meg, nem a gyurodo zona a halalos merteku gyorsulastol, nem a merevitett utascella, hanem a lemez kezzel valo kongatasa a obe and only biztonsagi faktor.

Ezt akkor rosszul tudtam, elnezest kerek.

2018. aug. 30. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!