Hovarju kérdése:
Autó tesztvezetés miből áll?
Figyelt kérdés
Sok helyen láttam, hogy lehet jelentkezni tesztvezetésre.
Odaadják forgalomba való kipróbálásra? vagy valami zárt telephelyen lehet próbálni? Mennyi ideig tart? Beül mellém valaki, vagy egyedül mehetek?
Jár valami kötelezettséggel?
2018. febr. 19. 10:23
1/4 anonim válasza:
Megadott útvonalon haladva, az autószalon munkatársával történik. Nem jár kötelezettséggel, elsősorban az autó kipróbálását célozza. A tesztautó forgalomba van helyezve, és van rajta Casco biztosítás is, ami a kockázatok jelentős részét lefedi. Mivel zárt tesztpályálya nagyon kevés kereskedésnek van, ezért az esetek többségében gyér forgalmú útvonalon történik a teszt, és kb tíz-tizenöt percet vesz igénybe.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2018. febr. 19. 12:57
3/4 anonim válasza:
Bemész a szalonba. Kitöltesz egy papírt. Valami olyan szöveg van rajta, hogy köteles vagy betartani a KRESZ szabályait és ha megszeged vállalod a felelősséget. Magyarul ha pl lefotóz a traffipax, kifizeted.
Aztán már mehettek is. Az értékesítő ott ül melletted. Általában ő javasolja az útvonalat, hogy merre menjetek. Kb 10-15 perces egy tesztút.
Legalábbis mikor én voltam, akkor mindig így zajlott.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2018. febr. 19. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!