Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy tesztvezetésér...

Szerintetek egy tesztvezetésért mennyi a reális ár?

Figyelt kérdés
30-50 ezer ft 45-60 perc között láttam pár hírdetést, menő autókkal. Ez valós? Milyen autóra mennyiért lehet tesztvezetést venni - nem oktatást szeretnék -

2020. nov. 2. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

véletlenül se írd le hogy milyen autókról van szó :D

mert mondjuk fél-1 óra egy huracannal reális (egész napra lehet bérelni 200000 körül egy csomó helyről)

kaució van, nem kevés

2020. nov. 2. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Margit, normális?? Bemész a szalonba és ingyen vezethetsz... Annyi, hogy biztosítéknak ott kell hagynod valamidet.
2020. nov. 2. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
elnézést, hvg állásbőrzén láttam tesla autót, de meglepkek.hu-n dodge charger és lambót, ami igen reális, de más oldalakon egy 2018-as bmv-t is 35 ezer/60 perc tesztvezetni. gondolom vagy pályán vagy felügyelettel?
2020. nov. 2. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nem tesztvezetés, élményvezetés amire gondolsz

ahol ezt megveszed, leírják a részleteket is

2020. nov. 2. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy a hármasban írod, szerintem reális ezeknek az élményvezetésnek az áruk. De azon belül hogy 2018-as, milyen BMW? Mert az sem mindegy hogy egy mezei 1-es vagy valami M5-kaliber.
2020. nov. 3. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!