Tényleg reális, hogy 7000-7500Ft/óra a gyakorlati órák ára jogosítvány megszerzésénél?
Nem reális.
Átlag 5000 Ft/óra most a gyakorlati vezetés díjak.
Ha E-titanban van már lehetőség ilyesmit keresni (régebben nem volt), akkor ők rászámolnak közvetítői díjat, így jöhet ki ez az összeg.
Ez a webjogsi szerintem nagy melléfogás volt.
Szerintem ők ezekkel a díjakkal csak közvetítenek tovább téged más iskolákhoz, és az ott dolgozó oktatókhoz, és rárakják a saját hasznukat.
A jó hír, hogy át tudsz iratkozni "rendes" iskolába, a rossz hír az, hogy szinte minden iskola felárat számol az átiratkozott tanulókra.
Ha full rugalmasan tudsz tanulni szinte azonnali kezdéssel, akkor lehetnek olyanok, akiknek megéri ez az ár.
Beüt a vírus második hullámja, még több feltorlódott tanuló lesz.
#6-os voltam.
Melyik autósiskola? Egyébként idén velemi eszméletlen módon felmentek az árak. Tavaly kezdtem el az órákat, akkor 4300Ft/ 45 perc volt, ez felment 5600-ra.
De továbbra is azt mondom, hogy a olcsóság nem a minőség jele. Én azt mondo, hogy inkább 5000-6000 közti sáv a sztenderd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!