Tényleg reális, hogy 7000-7500Ft/óra a gyakorlati órák ára jogosítvány megszerzésénél?
Köszi a választ!
Én szeretnék nagyon aktívan vezetni, éppen ezért bepipáltam hogy MINDIG ráérek, mindenki azt javasolta, hogy ne húzzam el mint a rétest, mert a jó fejlődés úgy várható ha aktívan megyek. Megyek akár minden nap is, ha az jó.
Az a durva nekem 5 éve 2600 volt és akkor ez tök átlagos ár volt.
Hogy pár év alatt mitől nőtt közel 2-szeresére, azt én is szeretném tudni.
Én ahol vezetek, 5 ezer egy óra. A többi autósiskolában a városomban ha jól tudom valamennyivel olcsóbb, de csak 300-400 forinttal. A mi városunkban szerintem a koronavírus következtében sem mentek fel az árak. Mármint autósuli szempontjából az árak ugyanazok maradtak.
Van egy ismerősöm amúgy, aki amikor elkezdett vezetni, kb. 4 ezer körül volt a vezetés, és most a koronavírus után megemelték 5-re. Vagy lehet, hogy 4500-ról 5600-ra emelték fel... pontosan nem emlékszem, de valahogy úgy. (Ő egy másik városban lakik - ott megemelték az árakat)
A 7 ezret nagyon drágállom. Plusz órákkal sajnos nagyon drága végösszeget lehet ilyen árral elérni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!