Tényleg reális, hogy 7000-7500Ft/óra a gyakorlati órák ára jogosítvány megszerzésénél?
Nekem is sajnos fel millio felett lett. Sok-sok. De nem hiszem, hogy aki 30 oraval vegzett biztonsagosabban vezetne, plusz meg mindig a jogsi megszerzese a legkisebb tetel, en azt mondom.
Igen, Pesten az 580km-t realisan kb 40 ora alatt ered el. Ez attolbis fugg, mennyit lesztek a rutinpalyan. En 10 orat voltam, es a 60.oranal volt eloszor vizsgam. Sajnos sok a bizonytalansagi tenyezo, milyen az oktato, neked milyenekba kepessegeid stb. Szurkolok, hogy megtalald az optimalis megoldast. :)
Azért ne haragudj, de ha nem is elég 30 óra (eleve 60 körül számolok) - azért félmillióba én baromira nem nyugodnék bele, mitől lett ennyi?
Köszi nagyon a választ, de kezdek egyre jobban elkeseredni. Ki tudom fizetni, de akkor a leendő autóm árából "veszem el" a pénzt, ott meg 100-200ezer forinton is sok múlhat használt autó esetén.
A fizetések nem ugrottak ekkora mértékben, pár éve fele ennyibe került a jogsi mint ma.
Köszi a válaszokat!
Irtam egy masik posztban is, hogy volt jo par honap kimaradas: kulfoldi tanulmanyok, Covid miatti leallas stb. Ha ez nem egy folyamatos tevekenyseg, kimaradnak hetek, akkor felejtesz. Sok oktatonal, honapokra elore be vannak tleve az idopontok, igy javaslom higy az elejen foglald be a 30 orat. En eloszor talan 10et fizettem, es utana heteket varhattam. Es hosszabb kimaradas utan muszaj plusz orakat gyakorolni. Osszessegeben emiatt nagyon sok oram lett.
Egyebkent en is hasznalt auton gondolkodom, de szerintem meg gyujtogetek ra 1 evet mert egyreszt nem surgos, apammal addig tudok gyakorolni, illetve ha a fenntartasi koltsegeket vesszuk az elegge megdobja az alapbol nem draga kocsi arat.
Megertem, hogy nem lehet orokke sporolni, de azt javaslom h elso korben fizess ki egy nagyobb osszeget-sok órát-es akkor lehet utolag nem kellenek plusz orak. Plusz ha bena az oktato ugyis kell meg plusz ora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!