Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejárt műszakis kocsit vettem...

Lejárt műszakis kocsit vettem és most nem megy át műszakin visszakaphatom a pénzem ??

Figyelt kérdés
Azt mondta eladó hogy hibátlan meg átmegy műászakin csak azért volt kivonva mert hogy külföldi aztán nem volt még idő megműszakiztatni
2022. márc. 18. 19:28
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Nemhiszem, nézd meg mi áll az adásvételiben. Ha ott van hogy vásárláskor tisztában vagy az autó állapotával akkor nem.
2022. márc. 18. 19:30
 2/59 A kérdező kommentje:
nincs az nálam azt mondta hogy könyvelniük kell vagy mi és majd utánam küldi postán a cimemre de az biztos hogy volt mert alártam éln meg ő is
2022. márc. 18. 19:36
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
#2 A te példányodnak nálad kell hogy legyen.
2022. márc. 18. 19:37
 4/59 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy kell nekik biztositás kmiatt mert velük csináltattam hogy olcsóbb legyen és hogy majd kiküldi postán
2022. márc. 18. 19:38
 5/59 anonim ***** válasza:
90%

na szóval, ha veszel egy autót ezekkel távozol:

- az autó

- két gyári kulcs

- törzskönyv

- forgalmi engedély (ha lejárt, akkor is)

- adasvételi szerződés

ha ezek nélkül elhoztad, akkor buta voltál és imádkozhatsz, hogy majd utánad küldik

2022. márc. 18. 19:41
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt hívja úgy a köznyelv hogy tanulópénz.
2022. márc. 18. 19:42
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyre zavarosabb.

Szerintem te nem vettél semmit. Adtál valakinek pénzt, aláírtatok valami papírt amiből neked nincs semmi példányod, azt ők majd szépen széttépik, így te mondhatsz amit akarsz mert nincs bizonyíték rá.

2022. márc. 18. 19:43
 8/59 anonim ***** válasza:
100%
Na öregem, téged szépen átb#sztak a palánkon. Akkor át sem írattad mi? Azt a szerződést már nem fogja küldeni, ez egy ócska neppertrükk volt. Rád sózott egy roncsot, te megvetted tőle. Mivel nincs átiratva így jogilag nem is a tiéd a kocsi, ő leiratja magáról és itt a vége fuss el véle, belökheted a Dunába. A pénzed után meg futhatsz, mert ezt már kb sehogyan sem tudod bizonyítani,
2022. márc. 18. 19:44
 9/59 A kérdező kommentje:

pont azért vettem kereskedésből hogy ne verjenek át mert ott van a jog , azt mondja nekem hogy már kiküldte postán de nekem nem jött meg most ezt hogy igazoljam?

meg egyáltalán mit lehet így tenni? csak úgy hasraütésre azt mondták szervizbe hogy több százezer lenne csak hogy átmenjen műszakin de azon kivül is van sok költeni való rá , de nem tettem elrre félre azt mondta hibamentes a gép

2022. márc. 18. 19:45
 10/59 anonim ***** válasza:
100%

#9 Igen ott van a jog, viszont szerződés nélkül hogyan bizonyítod? Sehogyan. Van szerződésed a kezedben? Nincs. Sőt megsúgom neked pár nap múlva már a telefont sem fogják felvenni neked.

Hogy most mit tegyél? Felejtsd el, ebből már nem jössz ki jól, azt a pénz elbuktad. A kocsit meg daraboltasdd fel, mert így hogy nincs átiratva műszaki nélkül csak b#szogatni fognak miatta a hatóságok ha eljárást nem indítanak ellened hogy szerződés átiratás híján honnan szerezted.

2022. márc. 18. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!