Lejárt műszakis kocsit vettem és most nem megy át műszakin visszakaphatom a pénzem ??
na szóval, ha veszel egy autót ezekkel távozol:
- az autó
- két gyári kulcs
- törzskönyv
- forgalmi engedély (ha lejárt, akkor is)
- adasvételi szerződés
ha ezek nélkül elhoztad, akkor buta voltál és imádkozhatsz, hogy majd utánad küldik
Ez egyre zavarosabb.
Szerintem te nem vettél semmit. Adtál valakinek pénzt, aláírtatok valami papírt amiből neked nincs semmi példányod, azt ők majd szépen széttépik, így te mondhatsz amit akarsz mert nincs bizonyíték rá.
pont azért vettem kereskedésből hogy ne verjenek át mert ott van a jog , azt mondja nekem hogy már kiküldte postán de nekem nem jött meg most ezt hogy igazoljam?
meg egyáltalán mit lehet így tenni? csak úgy hasraütésre azt mondták szervizbe hogy több százezer lenne csak hogy átmenjen műszakin de azon kivül is van sok költeni való rá , de nem tettem elrre félre azt mondta hibamentes a gép
#9 Igen ott van a jog, viszont szerződés nélkül hogyan bizonyítod? Sehogyan. Van szerződésed a kezedben? Nincs. Sőt megsúgom neked pár nap múlva már a telefont sem fogják felvenni neked.
Hogy most mit tegyél? Felejtsd el, ebből már nem jössz ki jól, azt a pénz elbuktad. A kocsit meg daraboltasdd fel, mert így hogy nincs átiratva műszaki nélkül csak b#szogatni fognak miatta a hatóságok ha eljárást nem indítanak ellened hogy szerződés átiratás híján honnan szerezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!