Lejárt műszakis kocsit vettem és most nem megy át műszakin visszakaphatom a pénzem ??
#30 Értjük mi, de lehet rég össze is tépte és ennyi volt, nincs bizonyíték. Nem tudom mit nem értesz ezen.
Abban a csekély szerencsében bízhatsz, hogy tényleg ki küldte csak szokásosan tetűlassú a posta.
Én így vettem az autót kereskedésből.
Be mentem az autó kint állt a kereskedés előtt mondtam, hogy az kell kipróbáltuk műszaki azon sem volt. Mondtam neki, hogy jó nincs szétrohadva motorikusan jó kell.
Be mentünk megírtuk az adásvételit és ugyanúgy mint neked kedves kérdező velük csináltattam a biztositást én is.
A szerződés egyik példányát meg kaptam és 100 ezret adtam oda előlegnek 500 ért vettem a kocsit.
2 nap mulva mentem a kocsiért átíratva, biztosítás és 2 év műszaki vizsgával minden az én nevemen adtam a maradék összeget és jó utat kívántak.
Javaslom, hogy menj be a rendőrségre és tegyél feljelentést.
Vannak eszközök amivel bizonyítható, hogy ott volt az autó a kereskedesben.
Ettől függetlenül az alap probléma nem fog megoldodni. Ha nem költesz rá, nem lesz vizsga rajta.
És ezzel semmit sem tudsz csinálni, hiszen vizsga nélkül adta el neked... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!