Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejárt műszakis kocsit vettem...

Lejárt műszakis kocsit vettem és most nem megy át műszakin visszakaphatom a pénzem ??

Figyelt kérdés
Azt mondta eladó hogy hibátlan meg átmegy műászakin csak azért volt kivonva mert hogy külföldi aztán nem volt még idő megműszakiztatni
2022. márc. 18. 19:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

#30 Értjük mi, de lehet rég össze is tépte és ennyi volt, nincs bizonyíték. Nem tudom mit nem értesz ezen.

Abban a csekély szerencsében bízhatsz, hogy tényleg ki küldte csak szokásosan tetűlassú a posta.

2022. márc. 18. 20:15
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból... hány adásvételit töltöttetek ki?
2022. márc. 18. 20:16
 33/59 anonim ***** válasza:
És mik szerepeltek az adásvételin? Egy ilyen zöldes plasztikkártyát nem mutogatott, hogy majd azt is küldi?
2022. márc. 18. 20:17
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

Én így vettem az autót kereskedésből.

Be mentem az autó kint állt a kereskedés előtt mondtam, hogy az kell kipróbáltuk műszaki azon sem volt. Mondtam neki, hogy jó nincs szétrohadva motorikusan jó kell.

Be mentünk megírtuk az adásvételit és ugyanúgy mint neked kedves kérdező velük csináltattam a biztositást én is.

A szerződés egyik példányát meg kaptam és 100 ezret adtam oda előlegnek 500 ért vettem a kocsit.

2 nap mulva mentem a kocsiért átíratva, biztosítás és 2 év műszaki vizsgával minden az én nevemen adtam a maradék összeget és jó utat kívántak.

2022. márc. 18. 20:27
 35/59 A kérdező kommentje:
2 papír volt de mondta hogy fénymásolja , de mindegy most már köszönöm segitséget holnap reggel ott kezdek aztán kiderül mi lesz lehet csak én félek és minden rendben lesz vagy kifizeti a plusz dijakat vagy visszaadom neki autot
2022. márc. 18. 20:29
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
4 papírt kellett volna. Egy neki, egy az ő biztosítójának, egy neked átiratni és egy negyedik a te biztosítódnak. Egy mindenképpen nálad kellett, hogy maradjon. Fénymásolni nem szabad mert az amúgysem ér semmit csak ami tollal alá van írva. Ha egy gátlástalan csaló kereskedő ott helyben letagadja és ennyi volt, volt 1 milliód és van egy hatalmas fémhulladékod.
2022. márc. 18. 20:32
 37/59 anonim ***** válasza:
Legalább utaltad a pénzt vagy kpztad?
2022. márc. 18. 20:35
 38/59 A kérdező kommentje:
kézpénzbe fizettem , de vannak kamerák kereskedésbe láttam szóval azt lekérheti rendőrsélg ha baj van nem?
2022. márc. 18. 20:38
 39/59 anonim ***** válasza:
91%

Javaslom, hogy menj be a rendőrségre és tegyél feljelentést.

Vannak eszközök amivel bizonyítható, hogy ott volt az autó a kereskedesben.

Ettől függetlenül az alap probléma nem fog megoldodni. Ha nem költesz rá, nem lesz vizsga rajta.

És ezzel semmit sem tudsz csinálni, hiszen vizsga nélkül adta el neked... 😃

2022. márc. 18. 20:39
 40/59 anonim ***** válasza:
94%
#38 Lehet van annyi esze hogy törli a felvételt. Szerintem is a rendőrségre menj be ne a kereskedésbe.
2022. márc. 18. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!