Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejárt műszakis kocsit vettem...

Lejárt műszakis kocsit vettem és most nem megy át műszakin visszakaphatom a pénzem ??

Figyelt kérdés
Azt mondta eladó hogy hibátlan meg átmegy műászakin csak azért volt kivonva mert hogy külföldi aztán nem volt még idő megműszakiztatni
2022. márc. 18. 19:28
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
előszőr megpróbálom nála hátha csak valami gebasz volt veszem a hangot ha gond van utána megyek az örsre
2022. márc. 18. 20:45
 42/59 anonim ***** válasza:
#41 Én fordítva csinálnám. Mert ha a tudtára adod hogy mész a rendőrségre akkor lesz ideje megsemmisíteni a bizonyítékokat. Had higgye azt hogy még mindig vársz, hétfőn meg a tudta nélkül besétálsz a rendőrségre és neki egy szót sem szólsz erről.
2022. márc. 18. 20:48
 43/59 A kérdező kommentje:
nem mondom el neki hogy veszem hangot meg hogy megyek jardra ha gond van csak megkérdezem mi van ! nem mondom el neki csőbe húzom hangfelvétellel ha próbálkozik
2022. márc. 18. 20:51
 44/59 anonim ***** válasza:
Mikor történt ez az egész?
2022. márc. 18. 23:04
 45/59 anonim ***** válasza:
Magyar rendszám legalább van rajta? Ha igen, kicsit fura, hogy az el lett intézve de a műszakira meg nem maradt idő.
2022. márc. 18. 23:09
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Írtatok ilyen kikötést az adásvételiben?

Én eladóként hülye lennék olyan autóért felelősséget vállalni, ami már nem az enyém, nem én használom, nem én szervizelem. Jó nagy visszaélésre adna okot. Pl rommá töröd a mezőn és nekem kellene mindent fizetni a műszakira hivatkozva?! Vagy megveszed mondjuk donor autónak. Minden jó alkatrészt kiveszel belőle, a rosszakat meg visszaszereled és szólsz, hogy akkor lehet fizetni egy komplett felújítást?!

Gondolom a lejárt műszaki miatt olcsóbban kínálják, mint a hasonló friss műszakisokat. Nem csak viccből, vagy a kedvedért! Megnézed, kipróbálod, felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, hogy neked kell-e vagy sem. Ha kell, akkor adásvételi és viszont látásra. Ha nem, akkor mind a ketten lapozunk.

2022. márc. 19. 06:55
 47/59 A kérdező kommentje:
na hát kiderült a turpisság most odaadta adásvételit de utólag beleirta ezt a műszakis dolgot mert ezt mikor töltöttük ki nem irtuk bele az biztos , ő meg váltig álította h de mondtam miért nem postázta azt mondta mert úgy beszéltük hogy úgy is bemegyek ma érte pedig nem is , hát ez jól átvert
2022. márc. 19. 09:03
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
meglepő
2022. márc. 19. 09:09
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy ennyivel megúsztad, sokkal rosszabbul is járhattál volna. Javíttasd meg és vidd el műszakira.
2022. márc. 19. 09:12
 50/59 A kérdező kommentje:
hát azért vicc hogy ilyet megcsinál egy kereskedés az embberell pont azért mentem oda hogy megbizhható legyen meg garanciás erre jobb lett volna megveszem bárki mástól
2022. márc. 19. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!